naar top
Menu
Logo Print

OPTIMALE SFEER CREEREN MET BLOEMEN EN PLANTEN

BELANGRIJKE SFEERFACTOR

“Bloemen en planten zijn een heel belangrijke factor in het creëren van een bepaalde sfeer. We kunnen met ons uitgebreid aanbod beantwoorden aan heel veel vragen. Van het aankleden van decors of de aankleding van een tent, het plaatsen van planten op een stand tot het creëren van rustzones met teakbanken ... En dit in thema's gaande van western of Hawaï, over een sprookjesbos en strandscène tot Kerst of een Japanse tuin. Onze planten kunnen gebruikt worden in de vorm van een tuin of landschap of als losstaande stukken op zich."

Van de VeldeVan de Velde

 

 

AANBOD UITGEBREID

Daarnaast is er ook een aanbod van moderne potten en bakken. De hoge bakken kunnen perfect dienen als afsluiting of als opsplitsing van een bepaalde ruimte. Dankzij een klein assortiment aan zitmeubelen kunnen eveneens rustzones gemaakt worden. Denk aan een teakbank met enkele planten langs of een boombank rond een boom.

Van de Velde is gespecialiseerd in plantenverhuur en planten-decoratie op beurzen in binnen- en buitenland, events, feesten, openingen, enz. Met een voorraad van ongeveer 5.000 m² aan planten en bloemen behoort Van de Velde tot een van de grootste aanbieders van plantenverhuur en planten-decoratie van België. De familie heeft zich gespecialiseerd in verhuur op korte termijn en is actief in verschillende sectoren.

PLANTENVERHUUR VAN DE VELDE

PLANTENVERHUUR VAN DE VELDE

KLUISSTRAAT 49
9940 KLUIZEN
+3293573396
+3293577324