naar top
Menu
Logo Print
200px

PLANTENVERHUUR VAN DE VELDE: ERVARING, SERVICE EN KWALITEIT

Wanneer u streeft naar kwaliteit, werk samen met Van de Velde!

Plantenverhuur Van de Velde is een familiebedrijf dat een gevestigde waarde is in de evenementen- en beurssector. Ondertussen is het bedrijf al meer dan 30 jaar actief en is de tweede generatie ook aan het werk binnen de onderneming. De familie heeft zich gespecialiseerd in verhuur op korte termijn en is actief in verschillende sectoren.

EEN ANTWOORD OP AL UW VRAGEN

Van het bouwen van decors tot de aankleding van een tent. Van het plaatsen van planten op een stand tot het creëren van rustzones met teakbanken. Met het uitgebreide gamma en de veelzijdige producten kan Van De Velde op veel vragen een antwoord bieden. Een trendy decor gegarandeerd met de vele witte, strakke potten en bakken in het assortiment.

GROEN MAAKT EEN CONCEPT AF

Geen vraag is te zot, Van de Velde zoekt graag creatieve, groene oplossingen, en dat enkel met echte materialen. Ze gaan samen met de klant op zoek naar de juiste sfeer, planten en materialen die bij het concept passen volgens het vooropgestelde budget.

Ze streven naar een mooi afgewerkt resultaat waar elke partij tevreden mee is. Het is vaak door de bloemen en planten dat een concept af is. Een sprookjesbos, tropische strandfuif met palmbomen, een duinenlandschap met duingrassen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

MOOIE REFERENTIES

Van de Velde is leverancier op grote events zoals Tomorrowland en Rock Werchter. Maar ook lokale initiatieven zoals Rock voor Specials worden door hen aangekleed. Zowel voor een trouwpartij als voor een bedrijfsfeest kan u bij hen terecht. Verder zijn ze huisleverancier in Brussels Expo en Foire de Libramont enz.

PLANTENVERHUUR VAN DE VELDE

PLANTENVERHUUR VAN DE VELDE

KLUISSTRAAT 49
9940 KLUIZEN
+3293573396
+3293577324