naar top
Menu
Logo Print

Vind uw stagiair(e) op Pure Future

Ga met studenten in gesprek op 27 februari 2019
magazine

Febelux, de vereniging die de belangen van de professionals van de live communication behartigt, lanceert op 27 februari 2019 een gloednieuw evenement genaamd “Pure Future” om leden en andere geïnteresseerden uit de sector te helpen in hun zoektocht naar een stagiair(e).
Tijdens Pure Future, dat zal doorgaan tijdens Batibouw, krijgen bedrijven uit de eventsector de kans om op één avond met verschillende potentiële stagiair(e)s in gesprek te gaan. Na registratie tot dit event, maakt u via Conversation Starter, een applicatie om de matchmaking te optimaliseren én uw afspraakagenda die avond te beheren, een profiel aan waarbij u uw takenpakket uitgebreid omschrijft. Studenten uit verschillende onderwijsrichtingen (event management, marketing-communicatie, office management, …) maken eveneens een profiel via deze app aan, waarbij zij zichzelf als het ware zullen verkopen. Beide partijen krijgen op deze manier reeds voorafgaand aan het event de kans om matches te maken en op deze manier reeds met een goedgevulde afspraakagenda op het evenement aan te komen. Om er voor de studenten een unieke ervaring van te maken, werd er aan het matchmaking evenement een heuse beursbeleving aan gekoppeld.

Praktisch
Febelux nodigt alle bedrijven uit de beurs-, congres- en eventindustrie enerzijds en haar onderwijspartners anderzijds uit om deel te nemen aan deze unieke ervaring die zal doorgaan op 27 februari 2019. Meer concrete informatie over het programma en deelnameprijzen kan u terugvinden op de website.
Registreer je hier voor deelname aan Pure Future.

FEBELUX

FEBELUX

+32484056688
+3270224421