naar top
Menu
Logo Print

AVIDOF: VÉÉL MEER DAN EEN MEETINGCENTER

Boutique en exclusief, midden in het groen en vlak bij gent

Avidof is de nieuwe trendy en betere locatie vlak bij Gent. Zakelijke soberheid en landelijke gezelligheid gaan hier hand in hand in een inspirerende omgeving. Niet alleen de toparchitectuur gecombineerd met moderne technologie maakt uw project uniek, ook de aanpak van het team zal u aangenaam verrassen.

EXCLUSIEF

Avidof is een exclusieve, 'boutique' meeting- en eventlocatie gelegen op een boogscheut van de E17. Ze ligt zeer landelijk en wordt gekenmerkt door openheid. In de gevarieerde omgeving kunt u terecht voor ontspannende georganiseerde activiteiten. Daarnaast biedt de tuin volop de mogelijkheid voor een ontspannende break of geslaagd teamuitje.

Het pand is een architecturaal hoogstandje: een mix van een industriële en landelijke stijl. Uw meeting wordt er ondersteund door de meest moderne multimediasystemen. Dankzij de diverse originele break-outrooms kunnen er optimaal veertig personen worden ontvangen.

Presentaties kunnen tot zeventig personen. Kortom, Avidof is de ideale plek voor uw bedrijfsevent, weg van de hectische drukte, en toch centraal gelegen. U bent hier steeds de enige gast.

HOME MADE TOPCATERING

Of het nu een ontbijt, een bedrijfsreceptie, een BBQ-experience of een gastronomisch diner is, niets ontsnapt aan de passie van de kokkin. Zij zorgt voor heerlijke gerechten met verse seizoensingrediënten: eerlijk en eigenzinnig.

Tijdens uw meeting wordt u vergast op frisse gezonde lunches met heerlijke extraatjes in de pauzes. Hier bent u aan het juiste adres voor creatieve en trendy topcatering, voor elk budget!

TEAMBUILDINGS

Avidof ligt midden in het groen. Voor een leuke teambuilding hoeft u zich dus niet echt te verplaatsen. Waarom eens niet schapen drijven? Zo heeft u uw team nog nooit in actie gezien!

De hippe bedoeïententen in de tuin maken uw outdoorexperience helemaal af. U kunt hier ook terecht voor leerrijke culinaire en ambachtelijke workshops. Of maak eens een eigen Virtual Reality-film …

AVIDOF

AVIDOF

NAZARETHSTRAAT 12
9840 DE PINTE
+3292800144
-