naar top
Menu
Logo Print

TEAMBUILDING IN GENT & OOST-VLAANDEREN, DA'S WIJS!

MeetinGent & Oost-Vlaanderen wijst je de weg naar een creatief en verfrissend totaalconcept

Ben je met jouw bedrijf op zoek naar een geschikte locatie voor een event, meeting of teambuildingactiviteit in Oost-Vlaanderen? Bij MeetinGent & Oost-Vlaanderen brengen we je in contact met creatieve out-of-the-boxaanbieders. Samenwerkende aanbieders van over de hele provincie staan garant voor totaalervaringen over verschillende thema's heen, van een afterwork in stijl over culturele en culinaire tours tot meer avontuurlijke teambuildingactiviteiten.

hoogteparcours

UITDAGENDE THEMA'S

Voor bedrijven die het culinaire aspect hoog in het vaandel dragen, is er een breed aanbod aan winetastings en chocolade- en bierroutes langs brouwerijen en idyllische en historische plekken in Gent en Oost-Vlaanderen. Om het actieve daaraan te koppelen, komt daar een scala aan wandel- en fietsroutes bij kijken. Dat hoeft bovendien niet altijd op een klassieke manier te gebeuren, zo zijn er de eco-tours (met elektrische fietsen), vespatours of retrofietstours met fietsen en kledij in een passend retrojasje. Dacht je alles van teambuilding gezien te hebben? Volg dan eens een cursus schapen drijven in de Leiestreek of waan je op een hoogteparcours in de Vlaamse Ardennen. Ook de steden bieden met activiteiten zoals urban golfing en escape rooms op locatie een uniek en avontuurlijk aanbod. In en rond Gent vormt water daarbij de rode draad, van een boottour door de stad tot rafting of vlottenbouw. In de hele provincie zijn er daarnaast tal van venues waar je een meeting, diner of party kunt koppelen aan jouw teambuildingactiviteit.

VERFRISSENDE TOTAALCONCEPTEN

schapen drijven

We brengen je in contact met de passende aanbieder. Hierbij promoten we onze volledige provincie (naast Gent, ook het Meetjesland, de Leiestreek, de Vlaamse Ardennen, het Waasland en het Scheldeland). De aanbieders in Provincie Oost-Vlaanderen staan bekend om hun creatieve totaalconcepten, waarbij er steeds sterk out of the box gedacht wordt. Jouw medewerkers verrassen met een verfrissende teambuilding is hun doel!

WAARVOOR KAN JE BIJ ONS TERECHT?

  • Uitgebreid aanbod van aanbieders via: www.meetingov.be;
  • Uitnodiging ontdekkingsdagen;
  • Ontvangen van de maandelijkse nieuwsbrief;
  • De weg vinden naar de juiste teambuilding/venue.

Blijf op de hoogte van de nieuwste tips en schrijf je in op onze nieuwsbrief via www.meetingov.be.

PROVINCIE OOST VLAANDEREN / MEETINGENT

PROVINCIE OOST VLAANDEREN / MEETINGENT

WOODROW WILSONPLEIN 2
9000 GENT
+3292677053
-