naar top
Menu
Logo Print

UW MEETING OF EVENT IN GENT EN OOST-VLAANDEREN?

Neem eerst even contact op met MeetinGent & Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar advies en begeleiding voor het vinden van de juiste locatie voor je meeting, event en teambuildingsactiviteit in Gent en Oost-Vlaanderen? Dan bent u bij MeetinGent & Oost-Vlaanderen aan het juiste adres.

GRATIS DIENSTVERLENING

Alle aanbieders binnen de Gentse en Oost-Vlaamse meeting- en eventindustrie: hotels, venues, event- en teambuildingbureaus, logistieke leveranciers, vervoersmaatschappijen, cateraars, restaurants en zo meer genieten gratis van het advies en de promotie die door MeetinGent & Oost-Vlaanderen gevoerd wordt. Om in aanmerking te komen, moet er uiteraard aan enkele criteria worden voldaan.

ADVIESROL

Wij helpen graag bij je zoektocht naar geschikte hotels, vergaderzalen, restaurants en andere diensten nodig om van jouw bedrijfs-evenement een succes te maken.

Het takenpakket van de dienst is veelzijdig, maar komt erop neer dat de volledige provincie bij organisatoren en de bedrijfswereld gepromoot wordt (naast Gent, ook het Meetjesland, de Leiestreek, de Vlaamse Ardennen, het Waasland en het Scheldeland).

Waarvoor kan je bij ons terecht?

  • Uitgebreid aanbod en informatie van aanbieders op de website www.meetingov.be
  • Uitnodiging ontdekkingsdagen specifiek voor meetingplanners
  • Ontvangen van de maandelijkse nieuwsbrief (NL, FR en ENG) met de nieuwste items en weetjes over onze aanbieders en activiteiten
  • Advies en begeleiding bij het vinden van de juiste locatie, activiteit …

Neem een kijkje op de website www.meetingov.be en schrijf je in op de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de ontdekkingsdagen, nieuwe locaties, acties enz. in Gent & Oost-Vlaanderen.

PROVINCIE OOST VLAANDEREN / MEETINGENT

PROVINCIE OOST VLAANDEREN / MEETINGENT

WOODROW WILSONPLEIN 2
9000 GENT
+3292677053
-