naar top
Menu
Logo Print

PILLOWS GRAND HOTEL REYLOF

Combinatie van klassiek, vintage en modern

Pillows Hotels, onderdeel van de International Hotel Management Group, staat bekend voor haar uitzonderlijk persoonlijke service en een state of mind die tot leven komt door de onvergetelijke ervaringen die de gasten krijgen. Ieder Pillows Hotel is anders, maar overal kan je genieten van charmante authenticiteit, familiale warmte, een ingetogen chique inrichting en onvergetelijke herinneringen. Begin oktober heeft het bekende Pillows Grand Hotel Reylof in de Gentse binnenstad in die sfeer de deuren geopend.

Pillows Grand Hotel Reylof

MEET IN STYLE

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsmeeting of een privéfeestje? Pillows Grand Hotel Reylof beschikt over 8 vergadersalons van 10 tot 120 personen, voorzien van de meest recente technologische installaties (70 inch-tv en clickshare-presentatiesysteem) en badend in het daglicht.

STERRENCHEFpillows grand hotel reylof

In de Domestic Kitchen kan je de klok rond genieten van eenvoudige, eerlijke en gezonde gerechten. Daarnaast heet het vernieuwde LOF-restaurant je van harte welkom met een uniek menu dat werd samengesteld door chef Jasper Maatman en de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw. Het menu is geïnspireerd op het gastrobar-concept zoals Blaauw dat eerder met groot succes heeft neergezet in Amsterdam, met kwaliteit en eenvoud als belangrijkste pijlers. LOF heeft ook 4 private dining rooms voor gezelschappen tot 16 gasten. Het uitzicht en de toegang tot de tuin springen hier direct in het oog en halen op natuurlijke wijze het buiten naar binnen.

SPA BEGIN 2019

Droom daarnaast weg op het grote terras in de prachtig aangelegde binnentuin of laat je verwennen in de uitgebreide SPA met schoonheidsspecialisten, een sauna, hammam, wellnessbad en fitness (opening voorzien eind 2018).

 

 

Het Pillows Hotels en binnenhuisarchitect Lot Sturm maakten van het prachtig gerenoveerde Pillows Grand Hotel Reylof (157 kamers en suites) een warm verwelkomende en inspirerende plek in hartje Gent. Het hotel heropende de deuren op 6 oktober 2018. Voor het interieur van het prachtige, in Louis XIV-stijl opgetrokken gebouw, werd een balans gevonden tussen klassiek, vintage en modern. Het resultaat is een licht en fris interieur met een rijk en elegant gevoel. De imposante draaitrap brengt je naar het hart van het hotel, waar ontspanning en All Day Dining centraal staan.

PILLOWS GRAND HOTEL REYLOF

PILLOWS GRAND HOTEL REYLOF

HOOGSTRAAT 36
9000 GENT
+3292354070
+3292354079