naar top
Menu
Logo Print

CAPITOLE GENT

Zoals Capitole Gent vindt u geen tweede. Dit unieke art-decogebouw huisvestte ooit een bioscoopzaal, maar is vandaag een state-of-the-art-theater. Ontdek op wandelafstand van het historische stadscentrum de perfecte locatie voor uw evenementen, conferenties en vergaderingen. Van kleine meetings tot grote corporate events, alles is mogelijk. Kiest u Gent voor uw event, dan is Capitole de plek om te worden verwend! Capitole Gent maakt deel uit van de Sportpaleis Group.

ZALEN VOOR B2B

De grote zaal biedt plaats aan 1.600 toeschouwers. Zij straalt nog altijd de sfeer van de jaren dertig uit, maar beschikt vandaag over de nieuwste theatertechnieken. Voor congressen, workshops en seminaries voor zo'n 400 à 500 personen kunt u terecht in diverse receptieve ruimtes.

VIP ALS NETWERKACTIVITEIT

Ook voor een succesvolle relatiemarketingactiviteit of een personeelsfeest kunt u in Capitole Gent terecht. Laat u verleiden door de VIP Experiences bij de evenementen. Capitole Gent biedt u een gastvrij onthaal, een mooie vipruimte, uitstekende catering, een ruim aanbod aan dranken, vriendelijke bediening en de duurste plaatsen in de zaal.

ONZE PRO'S

  • Capitole Gent is geen onpersoonlijke vergaderruimte, wél een ontmoetingsplek met karakter.
  • De zaal bevindt zich aan het makkelijk bereikbare Gent Zuid, op wandelafstand van het historische stadscentrum.
  • U hoeft met de auto geen circulatiecircuit te volgen: via de snelweg rijdt u vlot en regelrecht naar de ondergrondse parkeergarage onder het Woodrow Wilsonplein, vlak voor de deur.
  • Capitole Gent biedt, u naast een gastvrij onthaal, ook een professionele ondersteuning
    zowel technisch als operationeel
    om u een geslaagd evenement te garanderen.

CAPITOLE GENT

CAPITOLE GENT

GRAAF VAN VLAANDERENPLEIN 5
9000 GENT
+3292332999