naar top
Menu
Logo Print

Gourmet Invent

GOURMET INVENT: AANDACHT VOOR LOKALE PRODUCTEN

JARENLANGE TROUW VAN BEDRIJVEN BEWIJST CREATIEVE CATERING

Gourmet Invent is voor heel wat bedrijven geen onbekende. De meest eenvoudige tot meest complexe opdrachten worden op een creatieve manier ingevuld. Sterke troef is de grote ploeg van vaste koks en maîtres. Die worden aangestuurd door Executive Chef Tom Van der Eecken, die een voorliefde heeft voor lokale producten. Duurzaamheid staat op het prioriteitenlijstje van Gourmet Invent. Samen met hen werkt u aan een betere wereld.

 

VAN TROUWERS TOT STAATSHOOFDEN

Gourmet Invent, gespecialiseerd in catering, is al jaar na jaar de vaste partner van heel wat bedrijven. De reden ligt voor de hand: de klanten zijn zeker van een topkwaliteit en Gourmet Invent houdt rekening met hun wensen. Op logistiek vlak is Gourmet Invent heel sterk. Complexe opdrachten worden met verve uitgevoerd. Maar eenvoudige koffiebreaks en b2c-events krijgen evenveel aandacht. Naast hospitalitycatering voor de businessseats van grote voetbalclubs, komt Gourmet Invent vernieuwend uit de hoek op recepties en diners op bedrijfsmeetings, congressen en feestvieringen.

 

TIENTALLEN KOKS EN MAÎTRES

Gourmet Invent zet wekelijks 25 à 30 events op poten. Bart Vandemoortele, salesmanager van het bedrijf: “Hiervoor is het belangrijk dat we een stevig team hebben van vaste medewerkers. Onze ploeg telt zestig fte's: heel veel koks en maîtres, en natuurlijk ook administratief en logistiek personeel om alles in goede banen te leiden. Verder hebben we een pool van extra medewerkers, die zorgvuldig geselecteerd en goed opgeleid zijn."

 

VEGETARISCH ALTERNATIEF

Het is normaal dat de opdrachtgever specifieke wensen heeft wat betreft het menu van bepaalde personen. “Eigenlijk vragen wij aan de klant vooraf of er gasten zijn met speciale dieetwensen of allergieën. En we zorgen er altijd voor dat wij bij ieder event een alternatief gerecht hebben, mocht daar op het moment zelf vraag naar zijn. Bij walking dinners en bij een buffetformule zorgen wij ook altijd voor een vegetarisch aanbod", laat Bart optekenen. Alle chefs bij Gourmet Invent hebben op ieder event de technische fiches mee van alle gerechten. Op die fiches staan, behalve de ingrediënten, ook alle allergenen vermeld, zodat zij iedere gast correct kunnen informeren.

 

Gourmet Invent

SMILEYLABEL

Gourmet Invent past de allergenenwetgeving strikt toe en de HACCP-normen worden rigoureus gerespecteerd. Het bedrijf behaalde zelfs het Smileylabel, dat de veiligheid van de voedselketen garandeert. Daarvoor heeft het alle processen haarfijn gedocumenteerd. Bedrijven die kwaliteit willen, weten dus wat ze mogen verwachten.

 

LEKKER VAN BIJ ONS

De klanten hebben vandaag ook vragen over de impact van het voedsel op de natuur. Iets waar Gourmet Invent met de Executive Chef, Tom Van der Eecken, perfect op inspeelt. Hij is actief bij de North Sea Chefs. Die doen er alles aan om minder bekende, onbeminde vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers, gegeerd te maken. Tom zal altijd zo veel mogelijk lokale producten gebruiken.

GOURMET INVENT

EXPL.MAATSCHAP. EVENTCATERING

FAMILIE VAN RYSSELBERGHEDREEF 2/B2
9000 GENT
+3292415025
+3292812435