naar top
Menu
Logo Print

Gourmet Invent – Voor TOP Events

"Lekker, puur en van bij ons"
magazine

Welkom in de wondere culinaire wereld van Gourmet Invent. “Lekker, puur en van bij ons: dat zijn volgens ons de kernwaarden van gastronomie. Als geen ander koppelt Gourmet Invent oorspronkelijkheid en lokale producten aan verfijning en continue vernieuwing”, aldus CEO Bart Vandendooren. Samen met u ontwerpen we elk element van uw “Food Experience” tot een harmonieus geheel en tillen we uw evenement naar een hoger niveau. Om dit te realiseren denken we regelmatig nieuwe foodconcepten uit, zoeken we naar creatieve en verfijnde presentaties van onze gerechten én begrijpen we het belang van de decoratie van onze tafels en buffetten. Gourmet Invent verzorgt elk event, zowel klein als groot, op eigen locaties als op de locatie van uw keuze. Goede cateraars weten dat een evenement staat of valt met de service en kwaliteit die zij leveren. Smakelijke gerechten aanbieden met zorgvuldig geselecteerde seizoensproducten en zo de eigen Belgische economie voeden, is bijgevolg één van haar hoofddoelstellingen. “Gourmet Invent is trots op wat onze eigen bodem te bieden heeft en verwerkt dit met uiterste zorg in al haar gerechten. Wij garanderen u het vlekkeloze verloop van uw evenement: zichtbaar lekker & onzichtbaar georganiseerd zodat u enkel oog hoeft te hebben voor uw genodigden.” Wenst u meer te weten over Gourmet Invent? Neem contact met ons op via info@gourmetinvent.be of op 09 241 50 25. Neem alvast een kijkje op onze website www.gourmetinvent.be.

GOURMET INVENT

EXPL.MAATSCHAP. EVENTCATERING

STASSARTSTRAAT 33/bus 5
1050 ELSENE
+3292415025
+3292812435
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

The Art of Catering...

Gourmet Invent spreekt de universele taal die catering heet. De taal waar iedereen graag naar luistert en die iedereen in de juiste stemming brengt.De taal waarmee u uw boodschap op een positieve manier uitdraagt... en uw doel 'gracieus' bereikt.

Naast de brede waaier van gelegenheidscatering op de meest verscheiden plaatsen, is Gourmet Invent ook de vaste cateraar op een aantal toplocaties. Zo zijn we huiscateraar of "preferred partner" op o.a. de volgende locaties : Flanders Expo, K.A.A. Gent, Muziekcentrum De Bijloke, ICC Ghent, Bibliotheek Solvay, Hotel Wielemans, Sky Hall Brussels Airport, KV Oostende, Kursaal Oostende, Fabriekspand Roeselare, Schiervelde Roeselare, Concertgebouw Brugge,..

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten

Gerelateerde berichten