naar top
Menu
Logo Print

UW HUISBEURS IN GOEDE HANDEN BIJ ALTER EXPO

Logistieke specialist vormt lege hal in no time om tot inspirerende ontmoetingsplek

Alter expo is specialist in totaalprojecten en fullservicebeursbouw. Het bedrijf uit Evergem (nabij Gent) streeft naar een langetermijnrelatie met al zijn klanten en hecht veel belang aan een enthousiaste, flexibele, innovatieve en correcte aanpak. Al jaren staat het bedrijf bekend als beursbouwer voor beursorganisatoren. Hierbij vormt alter expo lege evenementenhallen om tot inspirerende ontmoetingsplaatsen. In totaal bouwt alter expo zo'n 130 beurzen per jaar.

Inhouse events

Alter expo is sinds 2004 een begrip in de wereld van de uniforme beursbouw. Het bedrijf richt zich exclusief tot organisatoren. Ook de corporate wereld kan deze organisatorrol opnemen, bijv. voor inhouse events, contactdagen, dealerdays, jobdagen, netwerkevenementen, roadshows … In een mum van tijd bouwt zijn beursteam een lege beurshal om in een inspirerende ruimte. Uw huisbeurs wordt een ontmoetingsplaats aangepast aan de leefwereld van uw doelgroep en op maat van uw doelstellingen.

Praktische kant

De content, marketing en sales zijn uw verantwoordelijkheid, maar van logistieke bekommernissen bent u verlost. Alter expo neemt naast het projectmanagement van de standen ook andere praktische zaken op zich zoals het uittekenen van de standen en de grondplannen.

Origineel

Bij het uittekenen van dit grondplan probeert alter expo ook vernieuwend en origineel te zijn, uiteraard afhankelijk van wie de doelgroep is. Beursplannen hoeven niet strak en rechtlijnig te zijn, het kan soms ook op een andere manier.

Budget

Alter expo werkt ook steeds met respect voor uw budget. Beurzen zijn niet goedkoop. Alter expo's expertise ligt vooral in het omzetten van wilde ideeën van organisatoren en conceptuele denkers naar een financieel en logistiek haalbare vormgeving.

Standaardstandenbouw

Standaardisatie heeft voor de bouw van beurzen heel wat voordelen. Beursorganisatoren hebben de keuze uit meerdere types standaardstanden. Alter expo's standen zijn modulair en flexibel. De klant kan kiezen uit een breed gamma om zo creatieve oplossingen te vinden.

Het gebruik van modulestanden laat toe om snel en eenvoudig in te richten. En dat zonder in te boeten aan creativiteit! De modulaire systeembouw is immers uitermate geschikt voor de combinatie van materialen én het betekent ook hergebruik.

Manier van werken

Het 'bouwteam' van alter expo werkt snel, efficiënt en goed samen. Het garandeert excellente service en spraakmakende concepten. Vooraf staan ze u graag te woord om hun manier van werken toe te lichten.Alter expo luistert naar uw wensen en zet deze om in een haalbaar project. Het bedrijf maakt ook gebruik van het netwerk dat het zorgvuldig heeft opgebouwd om zo de juiste mensen samen te brengen.

Kortom: alter expo is uw ideale partner!

ALTER EXPO

ALTER EXPO

BUNSTRAAT 102
9940 EVERGEM
+3292160660
+3292160669