naar top
Menu
Logo Print

FLANDERS EXPO

Flanders Expo is een multifunctioneel evenementen- en beurscomplex van maar liefst 56.220 m² groot dat over acht hallen en evenveel ontmoetingsruimten beschikt. Naast de vlotte toegankelijkheid via de E40, E17 en R4, beschikt Flanders Expo ook over een uitgebreide parking en een goede aansluiting met het openbaar vervoer (tram en bus). Uit de binnenstad is er een rechtstreekse tramlijn die vlak voor de deur stopt.

Flex volledig vernieuwd

Onder de bekende glazen koepel van Flanders Expo bevindt zich een volledig vernieuwd meeting- en seminariecentrum, erkend door Vergaderhamers. Het bestaat uit:

  • FLEX meet (665 m², tot 500 gasten): naast recepties kunnen hier ook productshows, personeelsfeesten of walking dinners plaatsvinden. Met transparante gordijnen kan men hier ook aparte sfeervolle ruimtes maken.
  • FLEX 1-2-3-4: deze vier seminarieruimtes zijn gescheiden door moduleerbare wanden. In de FLEX large, waarbij alle ruimtes tot één geheel zijn samengevoegd, ontvangt u tot wel 500 gasten.
  • FLEX board: dit is een volledig uitgeruste vergaderzaal voor meer besloten vergaderingen.
  • FLEX lounge: perfect om even bij te praten met collega's of zakenpartners. Deze ruimte is ook uitermate geschikt als locatie voor kleine lezingen voor een veertigtal personen.
  • FLEX XL: deze stijlvolle ruimte biedt als blackbox een mooi
    en exclusief kader voor events tot 800 personen. Avondactiviteiten krijgen er door de prachtige verlichting van de koepel een extra dimensie.

Flanders Expo is ook een milieubewuste locatie die gecertificeerd is met de Groene Sleutel. Zo installeerde de venue 53.000 m² aan zonnepanelen op de daken, en heeft de organisatie een oplaadstation voor elektrische wagens en fietsen. Kers op de taart zijn de 80.000 honingbijen die de venue huist. Dit initiatief is een tastbaar bewijs van de bijdrage van Artexis aan een duurzame samenleving.

EASYFAIRS VENUES

EASYFAIRS VENUES

+3292419211
+3292419325