naar top
Menu
Logo Print

ANTWERP EXPO

Vier expohallen

 

Met vier expohallen, goed voor 16.548 m² bruikbare oppervlakte, en zes moduleerbare zalen heeft Antwerp Expo alles in huis om eender welk event te hosten. Ook voor lekkere catering bent u met twee restaurants en diverse mobiele cateringpunten op maat aan het juiste adres.

Volledig uitgerust meeting center

Naast de expohallen is er ook een volledig uitgerust Meeting Center met een aparte ingang, een gezellige foyer en zes fluisterstille zalen. De trappenhal en de zalen op de eerste verdieping werden een paar jaar geleden in een warm, sfeervol nieuw kleedje gestoken. U kan er terecht voor b2b-events tot 500 personen. Door de grote ramen hebt u een panoramisch zicht op de omgeving. Elke zaal is uitgerust met airco en de nieuwste technologie voor geluid en beeldprojectie. Een druk op de knop volstaat om de ruimte te verduisteren.

Overal geniet u van gratis wifi, zonder limiet.

Dankzij de mobiele wanden kunt u elke zaal groter of kleiner maken. Of twee zalen samenvoegen om een grotere groep te verwelkomen. De foyer, waar u met nieuwe contacten kunt genieten van een kopje koffie, is een ideaal trefpunt vóór en na elke activiteit. En dan is er nog de loge, waar artiesten en sprekers zich kunnen opfrissen.

 

In Antwerp Expo kan u terecht voor een vertrouwelijke vergadering of een megabeurs, een regionaal vakseminarie of een internationaal congres … Wat u ook wilt organiseren, Antwerp Expo heeft er de gepaste ruimte voor. De venue is makkelijk bereikbaar via de Antwerpse Ring en een tram- en bushalte voor de deur zorgt voor een vlotte verbinding met het Antwerpse stadscentrum. Er is gratis parking beschikbaar op amper 100 meter afstand.

EASYFAIRS VENUES

EASYFAIRS VENUES

+3292419211
+3292419325