naar top
Menu
Logo Print

NAMUR EXPO

Meetingcenter

Het meetingcenter is perfect in het hallencomplex ingebed. Zo kunt u tegelijk een beurs en een conferentie organiseren. Het omvat twee moduleerbare ruimtes: de Vrithoffruimte en de VIP Lounge. In elke zaal is er daglicht, wat de sfeer en de concentratie tijdens uw vergadering zeker ten goede komt. Wil u een slideshow of een videopresentatie houden? Dan kan de zaal in een handomdraai elektrisch verduisterd worden. Een galerij geeft toegang tot de conferentiezaal, en kan ook als catering-, cocktail- of tentoonstellingszone dienstdoen. 

De Vrithoffruimte is bereikbaar via hal 2. De VIP Lounge heeft een eigen ingang, en is ook bereikbaar via hal 2. Deze zaal is perfect als u ongestoord wenst te vergaderen in intieme kring. Bezoekers betreden het center via een aparte ingang met een opvallende, actuele vormgeving. 's Avonds trekt dit lijnenspel nog meer de aandacht, dankzij de uitgekiende verlichting.

Volledig nieuwe parking

Naast de vele parkeerplaatsen in de omgeving van de hallen, beschikt Namur Expo over een volledig nieuwe parking met maar liefst 475 plaatsen vlak bij de ingang. Draadloos internet is in het hele complex gratis beschikbaar, dit zonder datalimiet en 24 uur op 24. Namur Expo is 12.000 m² groot en omvat twee tentoonstellingshallen, een moderne ontvangsthal van 700 m², een congres- en seminariecentrum met moduleerbare en zeer goed uitgeruste zalen en twee restaurants in de gebouwen zelf. Elk jaar worden in Namur Expo meer dan dertig beurzen en evenementen en heel wat vergaderingen georganiseerd, en komen er 250.000 bezoekers over de vloer.

EASYFAIRS VENUES

EASYFAIRS VENUES

+3292419211
+3292419325