naar top
Menu
Logo Print

NEKKERHAL - BRUSSELS NORTH

Black box

Sinds 2015 is Artexis druk bezig om van Nekkerhal-Brussels North een hedendaagse evenementenhal te maken. In de hal werd toen een 'black box' gebouwd die voorzien is van alle benodigdheden voor licht en geluid, de Nekkerbox.

Op die manier kunnen eventorganisatoren zeer snel en modulair een bepaalde sfeer creëren, zonder dat ingrijpende werken noodzakelijk zijn. Dit levert tijdwinst op en biedt de zaal verscheidene gebruiksmogelijkheden.

De box is 2.450 m² groot en er kunnen tot 2.000 personen worden ontvangen.

Geen pilaren

Later volgden nog het opfrissen van het sanitair, de vergaderzalen, de inkom en de kantoren, en het moderniseren van de verharde parking. En belangrijk om te weten is dat er in het gebouw geen pilaren zijn, dus ook geen ruimtelijke beperking.

Centrale ligging

Volgens Artexis moet de centrale ligging van Mechelen ervoor zorgen dat Nekkerhal-Brussels North ook events met een internationaal karakter kan aantrekken. Vanaf Zaventem ben je soms sneller in Mechelen dan in Brussels Expo.

Mechelen heeft trouwens alles in huis om grote evenementen aan te trekken. Niet alleen de ligging speelt een rol, maar ook het feit dat bezoekers er een stadsbezoek aan kunnen koppelen, maakt dat Nekkerhal-Brussels North over een enorm potentieel beschikt.

Nekkerhal-Brussels North is een unieke venue in Europa: maar liefst 18.424 m² aan vrije oppervlakte. Het is een multifunctionele hal die wordt ingezet voor beurzen, evenementen, congressen, modeshows, company events en zo meer. En de venue is ideaal gelegen: op slechts vijftien minuutjes van Antwerpen en Brussel, en vlak bij het stadscentrum van Mechelen.

EASYFAIRS VENUES

EASYFAIRS VENUES

MAALTEKOUTER 1
9051 GENT
+3292419211
+3292419325