naar top
Menu
Logo Print

KLOSTER HEIDBERG: COMFORT, ELEGANTIE EN GASTVRIJHEID

Kwalitatieve dienstverlening in een ontspannen, stijlvolle sfeer

Kloster Heidberg is het nr. 1 seminarie- en eventcentrum in Oost-België, dat helemaal in het teken van comfort, elegantie en gastvrijheid staat. We bieden regionale producten van hoge kwaliteit en een uitstekende meertalige dienstverlening, allemaal in een ontspannen, maar toch elegante en stijlvolle sfeer. Met veel liefde voor details creëren we een sfeer rond de schoonheid, geschiedenis en traditie van het klooster, dat u een unieke en onvergetelijke belevenis belooft. Het geklasseerde erfgoed uit de XVIIIe eeuw bevindt zich op een steenworp van het station van Eupen en het centrum van de stad. Het seminarie- en eventcentrum kan flexibel voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

DE KAMERS

Vandaag zijn er 38 modern ingerichte kamers met liefde voor detail. Historisch erfgoed en hypermoderne techniek verenigen zich in een unieke wellbeing ambiance. Alle kamers beschikken over gratis WLAN, digitale flat tv en radio, telefoon, airconditioning, safe, haardroger, douche of bad.

SEMINARIES & CONFERENTIES

Het klooster Heidberg is een ideale plek voor vergaderingen en bedrijfsontmoetingen. Hier verwacht u een unieke sfeer waarin u geconcentreerd kunt werken en tegelijkertijd zich volledig kunt laten inspireren. We hebben vijf vergaderruimten beschikbaar voor vier tot driehonderd personen. Ons team bereidt de zalen naar uw wensen voor van de stoelenopstelling tot de moderne technische uitrusting.

De kapel

Ons pronkstuk, de kapel, biedt een perfecte sfeer voor heel wat soorten evenementen. De lobby alsook de 'Klosterkeller' bar kunnen erbovenop worden gereserveerd.

CATERING

We werken samen met de beste traiteurs uit Oost-België en hechten veel waarde aan het gebruik van regionale producten. U hebt natuurlijk ook de mogelijkheid in één van de restaurants van de stad te eten.

INCENTIVEPROGRAMMA'S

Graag organiseren we voor u een teambuildingprogramma met een sportieve, culinaire of culturele invalshoek, zoals een bezoek aan de chocolaterie Jacques of Darcis, creaties van pralines, cooking/cocktailworkshop, bezoek aan een brouwerij, bezoek aan een orgelbouwer, bier- of wijndegustatie, golf, zeilen, kano, touwenparcours, railbike of wandelingen in het natuurpark Hoge Venen, begeleide rondleidingen in Eupen of in de Euregio (Aken, Hasselt, Maastricht, Luik).

KLOSTER HEIDBERG

KLOSTER HEIDBERG

BAHNHOFSTRAßE 4
4700 EUPEN
+3287392250
-