naar top
Menu
Logo Print

HIPPOLOGGIA BOUWDE OP KORTE TERMIJN HEEL WAT ERVARING OP

Stuk voor stuk topevenementen

HippoLoggia is een eventlocatie die nog maar sinds december vorig jaar in gebruik werd genomen, maar al heel wat adelbrieven kan voorleggen. Het samenwerkingsverbond tussen SV Zulte Waregem en Ballroom, Fairs & Events Waregem en Gourmet Invent wierp al zijn vruchten af.

HippoLoggia

HIPPOLOGGIA, VOORBIJE EVENTS IN DE KIJKER

Sax Sanitair

In januari 2018 verwelkomde Sax een groot deel van hun personeelsleden voor een jaarlijks seminarie over het voorbije jaar alsook de toekomstplannen van Sax. Daarna konden de medewerkers proeven van een heerlijke walking dinner.

Brico Plan-it

In maart 2018 organiseerde het Brusselse eventbureau Uptimize het personeelsevent van Brico Plan-it in HippoLoggia. Tussen de infosessies en workshops door genoten de 120 genodigden van heerlijke catering verzorgd door onze huiscateraar Gourmet Invent. Het prachtige zicht op de Waregemse Hippodroom maakte het geheel af.

ING

In april 2018 organiseerde ING de ‘Week van de ondernemer’ op verschillende locaties in België. HippoLoggia was er één van. Gedurende de dag kwamen 3 groepen van 150 personen luisteren naar verschillende debatten. Onze audiovisuele partner Java Productions leidde de debatten mee in goeie banen. Huiscateraar Gourmet Invent zorgde tussendoor voor een lekkere lunch en ’s avonds een walking dinner.

HippLoggia

Ploegvoorstelling SV Zulte Waregem

In juli 2018 mochten we SV Zulte Waregem ontvangen in HippoLoggia. De 250 aanwezigen werden er getrakteerd op een geanimeerde ploegvoorstelling gepresenteerd door ex-miss België Justine De Jonckheere. Aansluitend kon men aanschuiven aan de heerlijke buffetten verzorgd door Gourmet Invent. Onze huis-dj zorgde voor de bijpassende tunes en ambiance.

CD&V

In juni mocht de HippoLoggia zo’n 150 tal leden van de CD&V verwelkomen van over heel West-Vlaanderen. Hierbij werd een overeenkomst getekend zodat de MUG helikopter kan blijven vliegen doordat alle steden en gemeenten hun steentje bijdragen. Hiernaast waren er ook verschillende workshops en tot slot konden de genodigden een gezonde lunch nuttigen van Gourmet Invent.

"Locatie, setting, weer, duosulky koersen, sfeer, catering, speeches,… allemaal super!"

"Voor velen was HippoLoggia tot zondag onbekend en na zondag bekend en bemind"

"Alles is heel vlot verlopen, we zijn tevreden over het eerste feestje van onze kleine spruit!"

"Topevent op toplocatie!"

Referenties

Deloitte – Sax Sanitair – Horeca Zuid-West-Vlaanderen - Brico Plan-it - Toerisme Leiestreek - Fedustria - Benefiet ‘A heart for children’ – ING - CD&V – RendEvenement – SV Zulte Waregem - O’tro – Waregem Koerse Magazine – Winch Waregem – Lamo – Coca-Cola – Eandis – Hype-O-Dream - Concordia - …

EVENTZALEN

Er zijn twee verdiepingen die ingeschakeld kunnen worden, met elk twee zalen. Enerzijds een zaal van 312 m², goed voor een capaciteit tot 300 personen. Anderzijds is er een zaal van 575 m², die op haar beurt goed is voor een capaciteit tot 600 personen. Beide beschikbare verdiepingen zijn identiek. De zalen kunnen in combinatie gebruikt worden, alsook de afzonderlijke verdiepingen kunnen gecombineerd worden, waardoor een totaalcapaciteit van om en bij de 2.000 personen bekomen kan worden. Door het ruime terras aan elke verdieping is het evengoed mogelijk om receptiemomenten buiten plaats te laten vinden. 

Henson 

Eventzaal

De zaal Henson heeft een oppervlakte van 312 m² en bevindt zich op de eerste verdieping. Henson is de kleinere zaal op het eerste niveau en kan plaats bieden voor 300 personen in receptiestijl, 200 bij walking dinners, 150 bij een banket en wanneer de zaal opgesteld is in theaterstijl kunnen 250 personen comfortabel genieten van een seminarie of spreker. 

Hackney

Aanpalend aan de zaal Henson vinden we de zaal Hackney. Deze zaal is met een oppervlakte van 575 m² de grootste op het eerste niveau. Hier kunnen 550 personen genieten van een receptie, 450 smullen van een walking dinner, 350 personen aanschuiven aan een banket of 400 personen in theaterstijl een lezing bijwonen. 

Pinto 

Congres

Op de derde verdieping vinden we Pinto terug.  Die is net als Henson de kleinste zaal van het niveau. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen analoog aan de zaal Henson ook recepties, walking dinners, banketten en theateropstellingen voorzien worden.

Palomino

Naast Pinto vinden we grotere broer Palimo terug. Ook deze heeft een oppervlakte van 575 m² en de mogelijkheden zijn er legio. 

DAKTERRAS

Op het dakterras is er de mogelijkheid om recepties of walking dinners aan te bieden, met prachtig zicht over de hippodroom. Hier zijn er twee mogelijkheden, enerzijds is er het Sunset dakterras van 250 m² en anderzijds het Sunrise terras van 500 m². Op het dakterras is er de mogelijkheid om recepties en walking dinners aan te bieden

Bekijk ook:

HippoLoggia, unieke eventlocatie in Zuid-West-Vlaanderen

HippoLoggia, evenementen op een hoger niveau

HIPPOLOGGIA

HIPPOLOGGIA

HOLSTRAAT 95/bus 11
8790 WAREGEM
+32478597999
-