naar top
Menu
Logo Print

HIPPOLOGGIA, UNIEKE EVENTLOCATIE IN ZUID-WEST-VLAANDEREN

Van bedrijfsevents tot huwelijken

HippoLoggia is sinds december een nieuwe en toonaangevende eventlocatie in Zuid-West-Vlaanderen. HippoLoggia wordt gerund door het eventkantoor Horsetown Events, wat op zijn buurt een samenwerkingsverbond is tussen SV Zulte Waregem en BallroomFairs & Events Waregem en Gourmet Invent. Een jonge organisatie met een onuitputtelijk arsenaal aan ervaring.

Hippologia

HIPPOLOGGIA IN EEN NOTENDOP 

Sinds 1 december vorig jaar wordt het gebouw HippoLoggia geëxploiteerd door de partners SV Zulte Waregem en Ballroom, Fairs & Events Waregem en Gourmet Invent, onder de noemer Horsetown Events. De concessie werd overgenomen van de Koninklijke Waregemse Koersmaatschappij en de drie partijen zorgen vandaag voor de commerciële uitbating van het gebouw. Het gebouw an sich was voorhanden, Horsetown Events deed nog een paar laatste finishing touches en gaf alle zalen een paardgerelateerde naam in de vorm van paardenvachten en -rassen. De naam HippoLoggia werd behouden omdat de naam allesomvattend is voor de locatie en de mogelijkheden.


EVENTZALEN

HippologiaEr zijn twee verdiepingen die ingeschakeld kunnen worden, met elk twee zalen. Enerzijds een zaal van 312 m², goed voor een capaciteit tot 300 personen. Anderzijds is er een zaal van 575 m², die op haar beurt goed is voor een capaciteit tot 600 personen. Beide beschikbare verdiepingen zijn identiek. De zalen kunnen in combinatie gebruikt worden, alsook de afzonderlijke verdiepingen kunnen gecombineerd worden, waardoor een totaalcapaciteit van om en bij de 2.000 personen bekomen kan worden. Door het ruime terras aan elke verdieping is het evengoed mogelijk om receptiemomenten buiten plaats te laten vinden.


CATERING

De catering wordt steevast verzorgd door Gourmet Invent, dat een ruim assortiment kan aanbieden. Afhankelijk wat de klant wil, past Gourmet Invent zich moeiteloos aan. Wil de klant een puntzak met friet of een gastronomisch 5 gangenmenu, er is voor elk wat wils. Ook het personeel wordt volledig verzorgd door de mensen van Gourmet Invent.


ZOWEL B2B ALS B2C

De eventmogelijkheden zijn legio. Zowel b2b- als b2c-evenementen kunnen georganiseerd worden. Zo heeft het team ervaring met huwelijken, babyborrels, netwerkevents, congressen of bedrijfsfeesten.


UNIEKE LOCATIE

De locatie is uniek in Zuid-West-Vlaanderen, met een prachtig zicht op de hippodroom, een uitstekende verbinding via de E17 en maar liefst 450 gratis parkeerplaatsen. Daarnaast voorziet het ervaren team een persoonlijke aanpak en leveren ze een sleutel-op-de-deurevent af. Horsetown Events zorgt voor de volledige ontzorging van de klant waarbij de meest uiteenlopende zaken verwezenlijkt kunnen worden.

HIPPOLOGGIA

HIPPOLOGGIA

HOLSTRAAT 95
8790 WAREGEM
+32478597999
-