naar top
Menu
Logo Print

ECCO LA LUNA STELT VOOR …

In het spoor van de Vlaamse meesters

Vlaanderen en zijn Vlaamse Meesters, het is een erfgoed dat toeristen van overal ter wereld aantrekt. Sporen van die meester- schilders zijn terug te vinden in onze velden en steden, overal waar je maar goed kijkt. Ecco la Luna heeft er enkele inspirerende teambuildings rond opgesteld.

Ecco La Luna

IN DE STAD

Treed in de voetsporen van van Eyck en de Vlaamse primitieven in Brugge, Rubens en de barok in Antwerpen, Bruegel in Brussel, van Eyck met het Lam Gods in Gent, Adriaen Brouwer in Oudenaarde of Bourgondisch Mechelen. Gewapend met een tablet ga je op zoek naar hot-spots, gelinkt aan de schilder, waar je allerlei uitdagingen wachten: meerkeuzevragen, raadsels, foto- en video-opdrachten, praktische proeven … Ondertussen kan je ook samenwerken aan een kunstwerk in de sfeer van de meesters.

OP HET PLATTELAND

Met een (tandem)fiets, e-bike of 2pk doorkruis je het landschap van één van de Meesters. Ga op zoek naar de sporen van Bruegels kunst in het Pajottenland of reis het Lam Gods achterna in Oost-Vlaanderen. Verken het land van Adriaen Brouwer per 2pk in de Vlaamse Ardennen of vertrek vanuit het Brugge van Jan van Eyck voor een rondrit die je langs Damme en Knokke brengt. Je krijgt een roadbook mee en onderweg wachten er allerhande opdrachten. Een aangepaste drankstop of (Bruegel)maaltijd kunnen worden voorzien.

WORKSHOPS

Ecco la Luna biedt ook een aantal workshops aan. Ze kunnen apart geboekt worden of in combinatie met één van de vermelde stadsspelen of rondritten: graffiti, aquarelschilderen, beeldhouwen uit mergel, middeleeuwse volksspelen, volksdansen, boogschieten, schermen, middeleeuws koken, roofvogelshow, bierbrouwen …

ECCO LA LUNA

ECCO LA LUNA

VLUCHTENBOERSTRAAT 27A
9890 GAVERE
+3292458288
-