naar top
Menu
Logo Print

VLIEGENDE START VOOR VAYAMUNDO HOUFFALIZE

Grootste congrescentrum van wallonie heeft alles onder 1 dak

Congres- en meetingcenter Ol Fosse d'Outh heet vandaag, na een grondige opknapbeurt, Vayamundo Meetings & Events Houffalize. Behalve de naam werden ook het hele meetingcenter, het onthaal en de horecafaciliteiten vernieuwd. Nieuw is ook de fitnessruimte met begeleiding. Kers op de taart is de wellnessfloor op de vierde verdieping met zicht op de Ourthevallei.

VOLLEDIGE RUST

Het grootste congres- en meetingcenter in Wallonië is ruim en gezellig tegelijkertijd. Je proeft er de 'echte' Ardennen. Het is hier genieten aan de oevers van de Ourthe. Houffalize is vlot bereikbaar via de E25 tussen Bastogne en Luik. Eenmaal ter plaatse, ervaar je volledige rust in de Ourthevallei. Je hoeft je ook niet meer te verplaatsen, want alles is voorzien.

VERGADERFACILITEITEN

De grootste congreszaal van Wallonië telt 700 plaatsen. Daarnaast vindt men inspiratie in een van de vijftien vergaderzalen met zicht op de Ourthe. In de boardroom is videoconferentie mogelijk. De 250 gezellige kamers hebben een driesterrenniveau. De horecapunten zijn smaakvol ingericht.

ONTSPANNEN

Ondanks de grootte van het congrescentrum is de architect erin geslaagd om de 'convivialité wallonne' te behouden. Getuige daarvan de gezellige bibliotheek naast de bar. Ontspannen kan je in het zwembad, de fitness met coach en in de wellnessruimte.

TEAMBUILDING

De prachtige natuur rond het hotel nodigt uit voor activiteiten. Er is een tyrolienne, een deathride en een rots waar men beveiligd kan klimmen in de tuin van het congrescentrum.

De Ourthe kan je met zelfgebouwde vlotten afvaren. De tuinen zijn ook het speelterrein voor teambuildings. Bij slecht weer kan men terecht in de sporthal. In de directe omgeving zijn de brouwerijen van La Chouffe en Lupulus absolute aanraders. In de omgeving van La Roche kan je een chocoladeworkshop meemaken. Ten slotte is Houffalize ook gekend als mountainbikeparadijs.

Corporate social responsability

Vayamundo is meer dan een meeting- & eventscenter. Vayamundo wil inspiratie aanreiken voor deugddoende momenten, en dit voor zo veel mogelijk mensen. Iedereen heeft immers recht op happiness! Bovendien wil het bedrijf ook een bescheiden steentje bijdragen tot een betere wereld. Hierbij heeft het speciale aandacht voor natuurbehoud, actief ouder worden, multiculturele openheid, toerisme voor allen en solidariteit in het algemeen.

VAYAMUNDO

VAYAMUNDO

ZEEDIJK 330
8400 OOSTENDE
+3259701697
-