naar top
Menu
Logo Print

Kom als vip naar Oostende

Filmfestival Oostende & Kursaal Oostende
magazine

Overtuig je klanten of geniet met vrienden of collega’s van een VIP-arrangement in Oostende. Laat je verbazen door de bravoure van het Filmfestival, schuif de voeten onder tafel tijdens A l’Ostendaise of brul je de longen uit het lijf op een voetbalmatch van KVO. Wat je ook kiest, we leggen je sowieso in de watten.

Filmfestival Oostende (7 - 15 september)

Smokings en fonkelende juwelen, steracteurs en bruisende recepties: geniet met je genodigden van een vipavond op het Filmfestival van Oostende. Wees erbij voor de openingsfilm, inclusief receptie op de openingsavond of loop de rode loper op tijdens het gala van de Ensors. Ook tijdens het festival hosten we met veel plezier je receptie of walking diner. Wie weet ontmoet je wel je favoriete acteur.

Contacteer ons

Kursaal Oostende - The Rocket Man (20 september)

Vergezel ons op een magische trip doorheen de hits van één van de werelds best verkopende artiesten ooit, “the one and only Sir Elton John”. Deze show is de perfecte combinatie van adembenemend zangtalent, flamboyante kostuums, een prachtig lichtspektakel en een schitterende live band en backing vocals. De perfecte gelegenheid voor een avondje uit met klanten, collega's, clubleden, ...

Reserveer nu.

Oostende is de ideale locatie om aan klantenbinding te doen of je medewerkers op een onvergetelijke vipervaring te trakteren. Ontdek ons volledige aanbod op de vippagina of contacteer ons voor een pakket op jouw maat geschreven.

TOERISME OOSTENDE

TOERISME OOSTENDE

MONACOPLEIN 2
8400 OOSTENDE
+3259701199
+3259703477