naar top
Menu
Logo Print

Oostende, de ideale locatie

Filmfestival, A l'Ostendaise of een voetbalmatch?
magazine

Overtuig je klanten of geniet met vrienden of collega’s van een viparrangement in Oostende. Laat je verbazen door de bravoure van het Filmfestival, schuif de voeten onder tafel tijdens A l’Ostendaise of brul je de longen uit het lijf op een voetbalmatch van KVO. Wat je ook kiest, we leggen je sowieso in de watten.

Filmfestival Oostende.

Smokings en fonkelende juwelen, steracteurs en bruisende recepties: geniet met je genodigden van een VIP-avond op het Filmfestival van Oostende. Wees erbij voor de openingsfilm, inclusief receptie, op de openingsavond of loop de rode loper op tijdens het gala van de Ensors. Ook tijdens het festival hosten we met veel plezier je receptie of walking diner. Wie weet ontmoet je wel je favoriete acteur.

A l’Ostendaise

25 topchefs gaan tijdens A l’Ostendaise creatief aan de slag met vis en schaaldieren uit de Noordzee, geen beter moment om je VIP’s te verwennen. Vanaf 8 personen kan je een VIP-pakket boeken en reken maar op een culinair topmoment.

Voetenspel

Sport verbindt. Dompel jezelf samen met klanten of medewerkers onder in de prachtige voetbalsfeer van KV Oostende. Zing mee met onze supporters en proef van ons exclusief VIP-diner. Meer fan van het muzikale voetenspel? Laat je dan verrassen door een viparrangement gekoppeld aan de musical Footloose. Diner en topplaats in de zaal verzekerd.

Oostende is de ideale locatie om aan klantenbinding te doen of je medewerkers op een onvergetelijke vip-ervaring te trakteren. Ontdek ons volledige aanbod op de vippagina of contacteer ons voor een pakket op jouw maat geschreven. Tot in Oostende!

TOERISME OOSTENDE

TOERISME OOSTENDE

MONACOPLEIN 2
8400 OOSTENDE
+3259701199
+3259703477