naar top
Menu
Logo Print

Special venues in Oostende

magazine

Geef je meetings, teambuildings en lezingen dat tikkeltje meer. Een serieuze tikkel in ons geval. Oostende heeft enkele unieke locaties voor je in petto, het ideale decor om je team of klanten te verbluffen. Wat denk je van een historisch fort, een driemaster of een paardenrenbaan?

Fort Napoleon
Het Fort van Oostende werd begin 19de eeuw gebouwd door Napoleon, maar vrees niet, het voldoet aan de modernste vereisten van een meeting venue. Met zijn unieke vorm, ligging midden de duinen en dakterras met adembenemend zicht op zee verras je gemakkelijk je genodigden. De plek voor meetings, feesten en seminaries. 

Mercator
Ooit trotseerde dit voormalige schip van de Belgische koopvaardij hoge golven en woeste zeemonsters. Of dat zeiden de matrozen toch. Maar vandaag is de Mercator een toplocatie om je genodigden te ontvangen. Een receptie op het dek, een brunch onder het zeil en een kapiteinsdiner in het ruim, dit vergeten je gasten nooit meer.

Paarden en cultuur
Conferenties met de bravoure van de Belle Epoque en het gedaver van paardenhoeven op de achtergrond, het kan op de Wellingtonrenbaan van Oostende. Hier vind je een uitgebreid gamma aan zalen, aangepast aan jouw noden. Meer fan van het modernisme? Dan gaan de strakke lijnen van het vernieuwde cultuurcentrum De Grote Post je kunnen overtuigen. 

Geen unieker decor dan onze special venues aan zee. Grote evenementen, intieme diners, technologiecongressen en belangrijke meetings, we hebben voor elk event een geschikte locatie. Ontdek ons uitgebreid aanbod op de special venues website of contacteer ons voor een voorstel op maat. Tot binnenkort, in Oostende!

TOERISME OOSTENDE

TOERISME OOSTENDE

MONACOPLEIN 2
8400 OOSTENDE
+3259701199
+3259703477