naar top
Menu
Logo Print

Filmfestival Oostende

Matteo Simoni wordt gastheer van de twaalfde editie
magazine

De nieuwe master van Filmfestival Oostende is bekend. Acteur Matteo Simoni is gastheer van de twaalfde editie van het festival en volgt hiermee Wim Opbrouck op. De maand september is na een lange vakantieperiode een ideaal moment om uw klantenrelaties, collega's of vrienden uit te nodigen. Dus waarom niet tijdens Filmfestival Oostende? Ons filmdecor is dé ideale setting voor een gezellige avond vol film, talent en lekkere hapjes.
Vipformules openingsavond: 7 september 2018
De openingsavond van Filmfestival Oostende vindt plaats in het Kursaal van Oostende. Deze biedt plaats aan 1.500 genodigden. Uw gasten wordt een exclusieve predrink aangeboden, gevolgd door de openingsfilm en de officiële openingsreceptie.
Gala van de Ensors: 15 september 2018
Het Gala van de Ensors vindt plaats in het Kursaal van Oostende. Uw gasten wordt een exclusieve predrink aangeboden, gevolgd door de officiële Ensor-uitreiking. Daarna volgt een uitgebreide receptie en spetterende afterparty.
Recepties & walking dinners: 10 september t.e.m. 14 september 2018
Gedurende de ganse week kunt u als bedrijf intekenen op onze viprecepties en walking dinners. U krijgt per 10 genodigden een eigen receptietafel met daarop uw bedrijfslogo. De ideale gelegenheid om te netwerken met uw genodigden, maar evenzeer met andere aanwezigen. Intekenen op een vipformule van het Filmfestival van Oostende heeft heel wat voordelen, ontdek ze hier. vippakketten zijn reeds mogelijk vanaf 10 personen.
Voor reservaties, vragen, een voorstel op maat, … kunt u terecht bij Thomas De Meyer: sales@filmfestivaloostende.be
 Bekijk hier de vipformules! Meer info op www.filmfestivaloostende.be

TOERISME OOSTENDE

TOERISME OOSTENDE

MONACOPLEIN 2
8400 OOSTENDE
+3259701199
+3259703477