naar top
Menu
Logo Print

KURSAAL OOSTENDE: EEN MYTHISCHE PLAATS

Unieke evenementen met zicht op zee

Kursaal Oostende spreekt al van bij het binnentreden in de prestigieuze inkomhal tot de verbeelding. Het creëren van een belevenis op maat van de klant is de rode draad doorheen het grote aanbod. De unieke combinatie van business en entertainment zorgt ervoor dat Kursaal Oostende anders is dan andere eventlocaties. De gezelligheid, persoonlijke begeleiding, warm aangeklede zalen, trendy design van de Lounge en het prachtige zicht op zee zijn slechts een greep uit het arsenaal aan troeven.

kursaal oostende

EEN ONGEWOON VERHAAL...

Het Kursaal wordt in één adem uitgesproken met dé stad aan zee: Oostende. Het is een mythische plek met een boeiend verleden dat teruggaat tot in de 19de eeuw. De rode draad doorheen het Kursaal is 'ontspanning'. Alle zintuigen worden er geprikkeld met muziek, dans, kunst, lekker eten, vertier, plezier en … de geur en de rust van de zee.

 

WAAR STERREN THUIS ZIJN…kursaaloostendekursaaloostende

In het verleden stonden alle grote sterren op het podium van Kursaal Oostende: Caruso, Edith Piaff, Les Ballets Russes ... . En sinds de verbouwing vinden die vedetten opnieuw de weg naar Oostende zoals Arno, Axelle Red, Suzanne Vega, Patricia Kaas, Adamo, Jerry Lee Lewis, Shaggy, The Beach Boys, Bryan Ferry, Simple Minds, Ry Cooder, Bonnie Tyler, Take That ... .

Wist u trouwens dat de wereldhit 'Sexual Healing' van Marvin Gaye een 100% Oostends product is? Geschreven in zijn appartement in Oostende en een begeleidende video opgenomen in het Kursaal van Oostende. Gaye kreeg er in 1983 een Grammy voor.

EEN MODERNE EVENTLOCATIE

Met een unieke ligging in het midden van de Belgische kust, een professioneel team en een ruime mix van leisure en B2B-activiteiten staat het vernieuwde Kursaal Oostende al meer dan 12 jaar op de kaart als nationale en internationale venue. Tegenwoordig kan Kursaal Oostende prat gaan op een schitterende concertzaal met 2.000 comfortabele zitplaatsen, de Delvaux-zaal voor evenementen tot 700 mensen, een schitterende Erehal waar tot 1.500 mensen kunnen feesten en vergaderzalen met 20 tot 200 plaatsen.

KURSAAL OOSTENDE

KURSAAL OOSTENDE

KURSAAL WESTHELLING 12
8400 OOSTENDE
+3259295050
+3259507165