naar top
Menu
Logo Print

KURSAAL OOSTENDE: EEN MYTHISCHE PLAATS

Unieke evenementen met zicht op zee

Kursaal Oostende spreekt al van bij het binnentreden in de prestigieuze inkomhal tot de verbeelding. Het creëren van een belevenis op maat van de klant is de rode draad doorheen ons grote aanbod. De unieke combinatie van business en entertainment zorgt ervoor dat Kursaal Oostende anders is dan alle andere eventlocaties. De gezelligheid, persoonlijke begeleiding, warm aangeklede zalen, trendy design van onze Lounge en het prachtige zicht op zee zijn slechts een greep uit ons arsenaal aan troeven.

FACILITEITEN

Er zijn heel wat faciliteiten in huis, waardoor er zeer competitieve prijzen aangeboden worden. Elke zaal heeft al een standaardpakket wat betreft aankleding en verlichting. Congressen of personeelsfeesten zijn een kolfje naar onze hand. Paradepaardjes blijven uiteraard het auditorium, dat tot 2.000 personen kan verwelkomen, de imposante erehal en de artistieke Delvauxzaal, waar al menig feest werd georganiseerd. Verder zijn er nog de Ridderzaal, het meetingcenter, restaurants Ostend Queen & Agua Del Mar en de Loungebar met zicht op zee. Deze wordt verhuurd voor zowel kleinere seminaries, een lichte lunch 's middags, netwerkrecepties of een afterparty, en waarom niet met een casino-initiatie als afsluiter?

ARRANGEMENTEN 

De viparrangementen zijn een totale belevenis, waarbij uw contacten worden ondergedompeld in de prestigieuze sfeer die het gebouw uitstraalt. Elk concert is uit te breiden met de standaardbusinessformules, maar Kursaal Oostende werkt ook graag op maat van de klant. 's Zomers wordt telkens een groot spektakel georganiseerd. In de zomer van 2017 komt de internationale musical Footloose voor in totaal veertien shows naar de Stad aan Zee. De originele Engelstalige versie van de iconische film uit de jaren 80 is nu voor het eerst en exclusief in België te zien. Zin om mee te dansen met uw vereniging of bedrijf? Combineer een dagje uitwaaien aan de Kust met een lekker diner en de leukste show in musicalland van 2017!

 

KURSAAL OOSTENDE

KURSAAL OOSTENDE

KURSAAL WESTHELLING 12
8400 OOSTENDE
+3259295050
+3259507165
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

EEN MYTHISCHE PLAATS / A MYTHICAL PLACE


Kursaal Oostende is een mythische plaats. Door een goede aanpak, een professioneel team en een ruime mix van Leisure en B2B-activiteiten staat Kursaal Oostende al 10 jaar op de kaart als venue, zowel nationaal als internationaal. 

Kursaal Oostende is a mythical place. A good approach, a professional team and a broad mix of Leisure and B2B activities have put Kursaal Oostende firmly on the map as a national and international venue for over 10 years. 

Kursaal Oostende kan vandaag prat gaan op / Kursaal Oostende nowadays boasts:
- een schitterende concertzaal met meer dan 2.000 zitplaatsen / a magnificent concert hall with over 2.000 seats
- de Delvauxzaal voor evenementen tot 700 mensen / the Delvaux Hall for events with up to 700 participants
- een schitterende Erehal waar tot 1.500 mensen kunnen feesten / a beautiful Hall of Honour where up to 1.500 people can party
vergaderzalen met 20 tot 200 plaatsen / meeting halls seating 20 to 200 persons

Evenementen tot 3.000 personen kunnen terecht in het Kursaal. / Events for up to 3.000 people can take place at the Kursaal.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten