naar top
Menu
Logo Print

WALIBI MAAKT UW EVENT SENSATIONEEL

Professionele begeleiding van a tot z!

Met haar rijke geschiedenis en haar sensationele aanbod attracties is Walibi Belgium altijd koploper geweest in de wereld van de pretparken. Maar wist u dat Walibi ook graag de deuren opent voor u en uw zakenrelaties? En waar kunt u nu beter uw volgende bedrijfsevenement organiseren dan in het grootste pretpark voor alle leeftijden? Walibi garandeert u niet alleen een superleuke dag, het eventteam begeleidt u ook met de organisatie van A tot Z!

CENTRAAL GELEGEN
Walibi ligt centraal in België op amper twintig minuten van Brussel. Zo is afspreken met uw medewerkers uit verschillende vestigingen erg handig! Het pretpark is makkelijk bereikbaar via de autosnelwegen, een troef voor zowel Belgische, Nederlandse, Franse als Engelse relaties. Bovendien heeft Walibi een eigen treinstation op 150 meter van het park.

EVENTSPECIALIST

Walibi is al meer dan veertig jaar specialist in het organiseren van evenementen. Haar diensten zijn dan ook afgesteld om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen. In Walibi vindt u echt alles om uw collega's, klanten of zakenpartners een heerlijke dag te bezorgen: spectaculaire rollercoasters, Walibi Playland voor de kleintjes en het subtropische zwemparadijs Aqualibi.

VIPFORMULES

U kunt bij Walibi zelf uw formule kiezen:

  • huur het park een volledige dag voor u en uw gasten. U kunt tot 15.000 personen uitnodigen op uw bedrijfsfeest! Uw gasten hebben natuurlijk toegang tot alle attracties en shows de hele dag lang. We kunnen ook regelingen treffen inzake de catering;
  • organiseer er uw meetings, conferenties, incentives of productlanceringen;
  • kies voor een van de vipformules;
  • bestel voordeeltickets om uit te delen aan klanten of partners.

Waarom uw eventdag niet afsluiten met een vuurwerk? Of verkiest u langere openingstijden enkel voor uw genodigden? Of een of meerdere attracties in exclusiviteit? Of een exclusieve zone waarbij tal van attracties langer open blijven? Alle details kunt u met uw accountmanager bespreken.

VIPTENT

Walibi Belgium beschikt over een prachtige witte reuzetent voor exclusieve feesten. Het professionele eventteam staat u bij met raad en daad en zorgt ervoor dat alle materiaal voorhanden is. Haar diensten zijn dan ook afgesteld om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen.

PULSAR
Walibi werd in 2017 op de Diamond ThemePark Awards verkozen tot het Beste Pretpark in België. Bovendien won de splashcoaster PULSAR vorig jaar in Orlando (Florida) de prijs voor Beste Nieuwe Attractie van de Wereld. Een wereldpremière die nieuwe sensaties creëert met de nooit vertoonde combinatie van snelheid, hoogte en water.

BELLEWAERDE PARK

BELLEWAERDE PARK

MEENSEWEG 497
8902 IEPER
+3257468686
+3257467595