naar top
Menu
Logo Print

UNIEKE EVENTMOGELIJKHEDEN IN BELLEWAERDE

Vip tent: ideale venue voor exclusieve evenementen

Bellewaerde ligt midden in de Westhoek op amper 35 minuten van Gent en 60 minuten van Brussel. Exotische dieren, een adembenemende natuur en de vele attracties maken van dit pretpark een plaats waar jong en oud samen kan genieten. U wilt uw personeelsleden verrassen met een cadeautje? Of hen samen met het gezin meenemen op een onvergetelijke bedrijfsuitstap? Dan heeft Bellewaerde vast dé formule die u zoekt.

BEREIKBAARHEID

Bellewaerde is makkelijk bereikbaar via de autosnelwegen. Ongetwijfeld een grote troef voor uw Belgische, Nederlandse, Franse of eventueel Engelse zakenrelaties.

TAL VAN MOGELIJKHEDEN

In Bellewaerde kunt u met uw personeel of beste klanten terecht voor familiedagen, personeelsfeesten, incentives, meetings, congressen, vipformules en zo meer. Het park kan ook volledig voor uw event afgehuurd worden. U kan tot 12.000 personen uitnodigen op uw bedrijfsfeest.

VIPTENT

Bellewaerde beschikt over een prachtige witte reuzentent voor exclusieve evenementen. Gelegen vlak bij het Mexicoplein, is deze viptent de ideale oase om een gezamenlijk cateringmoment in te lassen. Of wilt u liever een speech houden tijdens de lunch of BBQ? Dat kan. Het professionele eventteam staat u bij met woord en daad.

CATERING

In het park worden uw genodigden graag in de verschillende eetgelegenheden ontvangen of in de picknickzones op de parkings.

Uiteraard zijn events, incl. catering, steeds mogelijk en kan u deze op voorhand bestellen. Bellewaerde biedt u een ruime culinaire keuze: van galadiners tot trendy BBQ's, van ontbijt tot coffee breaks, van easy lunches tot fun snacks.

Het park telt tal van kindvriendelijke restaurants en tearooms.

BESTE SERVICE

En in het park is er bovendien bijzonder professioneel personeel werkzaam. Tijdens de Diamond ThemePark Awards is Bellewaerde verkozen tot Park met De Beste Service in België, en dit voor de tweede maal op rij!

KOM DAWSON DUEL ONTDEKKEN

In 2017 beleef je in Bellewaerde een Europese primeur: de allereerste Duelling Alpine Coaster op een niet-natuurlijke helling. Wandel naar de 25 meter hoge top van Dawson Duel en geniet met je familie of zakenrelaties van het adembenemende uitzicht over het park. Zodra je aan de top bent, kan het duel beginnen! Zijn jullie klaar voor een zinderende race?

BELLEWAERDE PARK

BELLEWAERDE PARK

MEENSEWEG 497
8902 IEPER
+3257468686
+3257467595