naar top
Menu
Logo Print

WE'RE OPEN FOR BUSINESS

Mice-opportuniteiten binnen onze sterke handels- en industriele regio

De businessregio Zuid- en Midden-West-Vlaanderen biedt een uitgebreide waaier van mogelijke eventlocaties aan. Je vindt er tal van MICE-venues, gelegen in groene of stedelijke gebieden. De vlotte bereikbaarheid en culinaire beleving zorgen er bovendien voor dat jouw evenement, groot of klein, een aangename en ontspannende belevenis wordt. 

REGIO ADEMT BUSINESS UIT

Ontdek onze ondernemende Zuid- en Midden-West-Vlaamse regio. Naast haar gastvrijheid vormen ook werklust, creativiteit en professionalisme hier dé elementen van het 'business life'.

Vanuit een roemrijk vlasverleden is een dynamisch handels- en industrieheden gegroeid, dat met een innovatieve blik naar de toekomst kijkt! De vele bedrijven actief in de voedingsindustrie, de mechatronica, de creatieve industrieën of omtrent nieuwe materialen zijn hier mooie voorbeelden van. Meerdere bedrijven uit de regio zijn ook internationaal actief.

GROENE OMGEVING

Deze businessregio, met de stadskernen Kortrijk, Roeselare, Waregem en Ieper, ligt te midden van een groene oase, tussen Leie en Heuvelland. Hier zijn eveneens tal van teambuildingslocaties en kleinere meeting rooms voorhanden.

Tel daarbij nog de vele streekproducten, waaronder een uitgebreid gamma aan streekbieren en andere artisanale specialiteiten, en je komt uit bij tal van incentives.

DIVERSITEIT MICE-VENUES

De diversiteit is hier groot en dat maakt de regio aantrekkelijk om ook op zakelijk vlak te bezoeken. Deze businessregio telt een groot aantal unieke locaties met authentieke venues, waar meetings, evenementen, productpresentaties, incentives, teambuildings en zo verder zonder problemen kunnen doorgaan:

  • Kwaliteitsvolle hotels;
  • Klassevolle meetingrooms;
  • XS- tot XL-eventruimtes;
  • XXL-congres- en -expovenues.
160 px

Deze al dan niet stedelijk of groen en landelijk gelegen venues maken de regio in combinatie met de talrijke restaurants en bistro's tot een onontgonnen parel op het vlak van MICE! Laat u dus verrassen.

CULINAIRE BELEVING

Proef en beleef het zeer gevarieerde culinaire aanbod, naar ieders smaak en voor ieders budget. Of het nu gaat om een verfijnde bistro, een gastronomisch restaurant, een discrete zakenlunch in besloten kring of een walking dinner voor een grotere groep, steeds zal u professioneel én gastvrij onthaald worden.

VLOT BEREIKBARE LIGGING

Behorend tot de ruimere Eurometropool, Lille-Kortrijk-Tournai, is dit een regio van opportuniteiten met economische aantrekkingskracht. In het midden van de gouden driehoek van de Europese hoofdsteden Brussel, Londen en Parijs blijft deze regio nog filevrij en zeer goed ontsloten via de auto, trein en zelfs via het vliegtuig.

CONTACTEER KORTRIJK CONVENTION BUREAU

Voor een overzicht van al deze troeven verwijzen we graag naar de vernieuwde website www.kortrijkconventionbureau.be vanaf midden november.

Aarzel dus niet en neem vrijblijvend contact op met Kortrijk Convention Bureau. Zij helpen u graag en staan bovendien steeds kosteloos te uwer beschikking voor al het nodige advies.

Met dank aan alle MICE-venues, Westtoer en de POM West-Vlaanderen

KORTRIJK CONVENTION BUREAU

KORTRIJK CONVENTION BUREAU

+3256280911