naar top
Menu
Logo Print

Kortrijk regional Convention B

magazine

Onze regio is een regio op maat van, door én voor gedreven mensen! Laat u inspireren door onze belangrijkste kenmerken. Creatief en innovatief ondernemen met oog voor kwaliteit en een gezonde dosis savoir-vivre. Extra troeven van onze regio zijn de centrale ligging, goede bereikbaarheid en een divers aanbod aan unieke adressen. Aan ons om de perfecte match voor u te vinden. Het Kortrijk regional Convention Bureau biedt u gratis onafhankelijke informatie & advies voor de organisatie van uw meetings, incentives, seminaries, evenementen en beurzen in de regio Zuid West-Vlaanderen. Wilt u onze regio eerst vrijblijvend ontdekken? Wij dompelen u graag onder in onze lokale MICE cultuur. Meer informatie of gratis advies gewenst? Neem contact op met Elke Vanderbeken (0473/86.28.35 of info@kortrijkconventionbureau.be

KORTRIJK CONVENTION BUREAU

KORTRIJK CONVENTION BUREAU

LEIESTRAAT 22
8500 KORTRIJK
+3256280911
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Kortrijk Regional Convention Bureau

Welcome to our Dynamic Region

Onze regio is een regio op maat van, door én voor gedreven mensen!

Laat u inspireren door onze belangrijkste kenmerken. Creatief en innovatief ondernemen met oog voor kwaliteit en een gezonde dosis savoir-vivre.

Extra troeven van onze regio zijn de centrale ligging, goede bereikbaarheid en een divers aanbod aan unieke adressen. Aan ons om de perfecte match voor u te vinden.

Het 'Kortrijk Regional Convention Bureau' biedt u gratis onafhankelijke informatie & advies voor de organisatie van uw meetings, incentives, seminaries, evenementen en beurzen in de regio Zuid West-Vlaanderen.

Wilt u onze regio eerst vrijblijvend ontdekken? Wij dompelen u graag onder in onze lokale MICE cultuur.

Meer informatie of gratis advies gewenst?

Leiestraat 22 - BE-8500 Kortrijk T +32 (0) 0473 86 28 35

info@kortrijkconventionbureau.be 

Contactpersoon: Elke Vanderbeken

Producten & Diensten