naar top
Menu
Logo Print

THE OUTSIDER BRUSSEL

The Outsider Brussel

BEKENDE TEAMBUILDINGSPELER OPENT KANTOOR IN TOUR&TAXIS

The Outsider, bekend om de organisatie van verrassende teambuildings en incentives in de Vlaamse Ardennen, aan zee, in Aalst en in de Ardennen, is nu ook actief in de hoofdstad van Europa. Brussel? Welke leuke teambuildingactiviteiten kan je daar nu doen? Wel, meer dan je denkt …

 

Sfeervolle omgeving

The Outsider is sinds de voorbije zomer actief in Brussel. Sinds juli baat het bureau een ruimte uit in de kelders van het vermaarde Tour&Taxis. Dankzij The Outsider kan je nu het hart van België en Europa op een wel heel unieke manier verkennen. Of je blijft ter plaatse. The Outsider Brussel zorgt voor uw evenement op maat in en rond de indrukwekkende gebouwen. De kelders van Tour&Taxis zijn niet zomaar kelders, het zijn echt mysterieuze ondergrondse ruimtes die elke activiteit dat tikkeltje extra spanning meegeven. Speel daar een Laser Battle of een Team Trophy, en je voelt de spanning dankzij de omgeving vanzelf toenemen.

The Outsider Brussel

Tuinen

Maar er zijn natuurlijk ook activiteiten die niet binnen kunnen plaatsvinden. Voor Archery Tag en Highland Games bijvoorbeeld kan je met je team terecht in de tuinen en het park rondom de gebouwen van Tour&Taxis.

 

Ontdek brussel

Kies je voor Brussel, dan heb je natuurlijk ook zoveel meer aan een Segway Tour of een Stadsrally. Niets is zo leuk als een stad verkennen op een originele manier, al dan niet in spelvorm. Maar Brussel, onze hoofdstad, komt natuurlijk altijd verrassender en spannender uit de hoek dan kleinere steden waar deze activiteiten ook kunnen doorgaan. Een Segway Tour hoeft uiteraard ook niet te starten aan Tour&Taxis. The Outsider past zich aan uw wensen aan. En de monitoren zijn meertalig, dus ook dat euvel is meteen verholpen.

Diner

Wilt u na een vermoeiende activiteit afsluiten met een heerlijk en gezellig diner? Dat kan, in Tour&Taxis werkt The Outsider daarvoor samen met de plaatselijke cateraars.

THE OUTSIDER VLAAMSE ARDENNEN

THE OUTSIDER VLAAMSE ARDENNEN

DONKSTRAAT 50
9700 OUDENAARDE
+3255207030
+3255209030