naar top
Menu
Logo Print

THE OUTSIDER AALST

Nieuwe locaties bij specialist teambuildings

Outsider AalstBent u op zoek naar een sportieve teambuilding voor u en uw collega's? Of een toffe familiedag voor het ganse bedrijf? The Outsider denkt graag met u mee om het ideale evenement op maat te maken. Onze aanwezigheid op verschillende plaatsen in België zorgt ervoor dat we makkelijk kunnen inspelen op uw vraag en aanvullend de juiste locatie kunnen bieden. Onze afdelingen zijn gevestigd in Nieuwpoort, Hamoir (Luik), Oudenaarde en, sinds kort, Aalst en Brussel.

SCHOTTE AALST

Het complex in Aalst is de nieuwste aanwinst, en dan ook de jongste telg onder de Outsider afdelingen: gelegen tussen het stadspark en de Dender op het splinternieuwe sportcomplex Schotte. Het herkenningspunt bij uitstek is de grote schouw, waarop er vanaf juni 2018 geklommen kan worden.

Topsportcomplex

Schotte is een multifunctioneel en hypermodern sportcentrum, centraal gelegen en vlot bereikbaar. Het complex omvat een enorme sporthal, zo groot als drie zaalvoetbalvelden. Daarnaast is er een olympische turnhal, een gevechts- en danszaal, een fitnessruimte, vergaderzalen en een mooie horecaruimte met terras.

Seminaries & catering

De sporthal beschikt over verschillende zalen, inclusief enkele goed uitgeruste seminariezalen. U kan er meetings tot 200 personen organiseren. In Taverne De Looyerij van de sporthal kan u genieten van een lekkere maaltijd en een verfrissend drankje.

Outsider AalstActiviteiten

Ook buitensporten vinden er aansluiting. Wij organiseren er verschillende outdooractiviteiten (laserbattle, Highlandgames …), klimmogelijkheden, mountainbikeroutes en zo meer. Op die manier sluit de site naadloos aan bij het nabijgelegen stadspark. De grasweide aan de sporthal ligt momenteel vol speelse heuvels en het domein eindigt met een bos, het ideale terrein voor een spannende laserbattle en voor diverse teambuildingspelen. Ook 's winters is er een enorm aanbod. Wat dacht u van een workshop schermen, een indoor teambuilding, een graffitiworkshop of een verrassende dropping?Op en rond de nieuwe locatie kunt u met uw groep terecht voor diverse sportieve activiteiten zoals vlotvaren, kajak- of kanovaren op de Dender (dit kan ook 's avonds met fakkels, wat voor een mystieke sfeer zorgt), StandUp Paddling met megaSUPS, Highland Games en Archery Tag. Activiteiten op de Dender zijn een unieke ervaring. Deze prachtige, groene long kronkelt doorheen een overweldigend, natuurlijk decor.

Dit is nog maar een basisaanbod. Vermits de locatie nog maar net geopend is, zal dit nog verder uitgebreid worden.

Outsider AalstEnkele voorbeelden

    • Archery of Arrow Tag: Arrow Tag is een nieuwe spannende activiteit. Je wordt verdeeld in twee teams en iedereen krijgt een boog en kan een aantal pijlen bemachtigen. In een tactisch en spannend duel strijd je tegen elkaar met als doel elkaar uit te schakelen en zo veel mogelijk punten te scoren. Goed om weten, de pijlen zijn uitgerust met een zachte punt, zodat het plezier zeker steeds de bovenhand heeft.
    • Laser Battle: gewapend met coole infraroodwapens, tracht je bij elke missie de vijand te verslaan. Dit nieuwe en superspannende gevechtsspel zit vol fun en adrenaline. Willen of niet: je wordt meegezogen ... Teamwork, overleg en communicatie zijn in dit spel heel belangrijk.
    • StandUp Paddling: deze sport is volop in opmars. Verken de Dender en de mooie landschappen langs haar oevers vanop een surfplank waarop je rechtstaat. Dit is zeker niet moeilijk. De surfplank heeft genoeg drijfvermogen en stabiliteit, zodat iedereen er mooi op kan blijven staan.

Praktisch

In Aalst werken we enerzijds met arrangementen van een halve of een volledige dag. Dit wil zeggen dat u bij ons een halve dag kan boeken met daarbij twee activiteiten naar keuze en een lunch. Ook kunt u een volledige dag boeken met twee activiteiten naar keuze in de voormiddag, een middagpauze met lunch en twee activiteiten naar keuze in de namiddag.Wij organiseren ook meerdaagse evenementen. Daarvoor werken we samen met de hotels in de buurt en met jeugdverblijfscentrum Schotte, dat er ook op de site ligt.

TOUR & TAXIS BRUSSEL

Vanaf mei 2018 kunt u via ons ook in de kelders en tuinen van Tour & Taxis in Brussel (Havenlaan) terecht voor spannende en avontuurlijke groepsactiviteiten. Een initiatie schermen, een spannende Archery Tag, indoor lasergames, een dronesinitiatie of een sportieve Team Trophy hebben nog nooit in zo'n uniek kader plaatsgevonden. Het decor voor dergelijke teamopdrachten vindt u nergens anders. Bovendien is Tour & Taxis een ideale bestemming bij slecht weer. Zelfs tijdens de wintermaanden is dit een 'warme' bestemming.

THE OUTSIDER VLAAMSE ARDENNEN

THE OUTSIDER VLAAMSE ARDENNEN

DONKSTRAAT 50
9700 OUDENAARDE
+3255207030
+3255209030