naar top
Menu
Logo Print

THE OUTSIDER AALST

Recent geopende nieuwe locatie aan Schotte

Bent u op zoek naar een sportieve teambuilding voor u en uw collega's? Of een toffe familiedag voor het ganse bedrijf? The Outsider denkt graag mee met u om het ideale event op maat te maken. Onze aanwezigheid op verschillende plaatsen in België zorgt ervoor dat we makkelijk kunnen inspelen op uw vraag en aanvullend de juiste locatie kunnen bieden. Onze afdelingen zijn gevestigd in Nieuwpoort, Hamoir (Luik), Aalst en Oudenaarde.

OUTSIDER AALST

Het complex in Aalst is de nieuwste aanwinst, en dan ook de jongste telg onder de Outsider-afdelingen: gelegen tussen het stadspark en de Dender op het splinternieuwe sportcomplex Schotte. Het herkenningspunt bij uitstek is de grote schouw, waarop in de nabije toekomst geklommen kan worden.

Seminaries & catering

De sporthal beschikt over verschillende zalen, inclusief enkele goed uitgeruste seminariezalen. In de Taverne De Looyerij van de sporthal kan u genieten van een lekkere maaltijd en een verfrissend drankje. Tegen 2018 komt er ook een evenementenweide waar een tent tot 500 personen kan worden geplaatst.

Activiteiten

Op en rond de nieuwe locatie kan je met je groep terecht voor diverse sportieve activiteiten zoals vlotvaren of kanovaren op de Dender (dit kan ook 's avonds met fakkels), StandUp Paddling met megaSUPS, Highland Games en Archery Tag. De grasweide ligt momenteel vol speelse heuvels en het domein eindigt met het bos. Het bos is het ideale terrein voor een spannende laser battle en voor diverse teambuildingspelen. Ook 's winters is er een enorm aanbod. Wat dacht u van een casinoavond, een workshop schermen, een indoor teambuilding, een graffitiworkshop of een verrassende dropping? Dit is nog maar een basisaanbod. Vermits de locatie nog maar net geopend is, zal dit nog verder uitgebreid worden.

THE OUTSIDER VLAAMSE ARDENNEN

THE OUTSIDER VLAAMSE ARDENNEN

+3255207030
+3255209030