naar top
Menu
Logo Print

THE OUTSIDER VLAAMSE ARDENNEN

Ideale partner voor uw combinatie van 'meet, eat & action'

Wie op zoek is naar echte sportieve teambuildings of rustige familiedagen is bij The Outsider aan het juiste adres. Het hoofdkwartier van deze specialist in outdooractiviteiten ligt aan de Donkvijver, vlak bij Oudenaarde. Er zijn ook afdelingen in Nieuwpoort voor activiteiten aan de kust, en in Comblain-Fairon (Hamoir, nabij Luik) voor teambuildings in de Ardennen. Recent werd zelfs een locatie (sportcomplex Schotte) in Aalst geopend. Meer daarover in een volgend nummer van RendEvenement.

GEVARIEERD AANBOD

The Outsider Vlaamse Ardennen kan activiteiten organiseren voor groepen tot wel 1.000 personen. Het evenementenbureau bereidt uw teambuildingsactiviteiten tot in de puntjes voor. Zowel families als bedrijven, of het nu voor een rustige namiddag of een veeleer avontuurlijke en sportieve uitdaging is, vinden hun weg naar de Donkvijver. Voor groepen werkt The Outsider avontuurlijke arrangementen uit, waarvan bijvoorbeeld ook een stadsspel, een aperitiefshooting of een moorddiner deel uitmaken. Laser Battle is een van de veel gevraagde formats. Het is een levensecht computerspel dat ten volle gebruikmaakt van de omgeving en waar je zélf middenin zit. De teams bekampen elkaar met wapens die infraroodstralen afvuren. Of verkiest u actie op het water? De nieuwe waterskibaan is pas sinds 25 maart open. Of bent u veeleer te vinden voor echt volksvermaak? Dan is de bolletra iets voor uw groep.

Bolletra met streekgerechten

Bolletra lijkt een beetje op petanque. Met behulp van grote bolle schijven (bollen) moet je zo dicht mogelijk bij de 'stake' (rond merkpunt in een cirkel) proberen te eindigen. Eerst tracht de verdedigende ploeg haar bollen zo dicht mogelijk bij de stake te rollen. Daarna probeert de aanvallende ploeg haar eigen bollen dichter bij het doel te brengen, dit tussen de bollen van de tegenstander. Dit doet ze door gebruik te maken van de ronding van de baan. De ploeg met het meeste aantal bollen dicht bij de stake wint het spel.Tijdens het spelen kan een stand voorzien worden waar de deelnemers kunnen proeven van lekkere streekproducten, zoals een plaatselijk gebrouwen biertje (keuze uit Ename Blond, Adriaen Brouwer, Liefmans Bruin en Liefmans Kriek) maar ook minder gekende delicatessen zoals Adriaen Brouwerkaas, Ename Abdijham, Audenaerdse boerenpaté of artisanale Jan Van Gent Bierebollen. Andere gerechten/dranken kunnen op aanvraag.

Dropping met stafkaart

Meer en meer groepen kiezen vandaag ook voor back-to-basicsactiviteiten, zoals een dropping zonder gps, i- en smartphones, maar wel mét stafkaart. En vooral: met vragen waarvan de oplossingen niet op Google opgezocht kunnen worden. Met andere woorden: back to the 90s, en dat zorgt geregeld wel voor de nodige hilariteit! Geen paniek echter: u krijgt altijd een noodnummer mee.

Parking en overnachting

Het domein is erg gemakkelijk te bereiken, biedt gratis parkeermogelijkheden (!), beschikt over een evenementenweide waarop in comfortabele tenten 500 à 600 mensen kunnen worden ontvangen, en pakt zelfs uit met avontuurlijke overnachtingsformules (tot 96 personen): 72 personen kunnen overnachten in de slaapzalen van het Moerashuis en 24 in de unieke thuisbuizen. The Outsider werkt ook nauw samen met verschillende hotels op wandelafstand. Zo ligt het Leopold Hotel (PREM Group), dat de deuren opende in 2014, op wandelafstand van de Donkvijver. Dit stijlvolle viersterrenboutiquehotel beschikt over 58 luxueuze kamers.

MEETINGS

De feestzaal biedt ruimte aan 140 personen voor een meeting in theaterstijl of 90 personen voor een diner met ronde tafels. De taverne, Den Dronk, biedt bijkomend nog plaats aan 50 personen voor een zittende lunch of diner. Aan de beachbar kunt u met 40 genodigden volop genieten van een exclusieve avond. Op het terras kun je genieten van een idyllisch zicht over de Donkvijver en is er plaats voor 200 personen.

OP LOCATIE

The Outsider organiseert ook uw activiteiten op locatie. Naar uw keuze komen onze medewerkers tot in Antwerpen, Gent en Brussel. Of u huurt het gespecialiseerde bedrijf in voor uw incentives naar het buitenland. The Outsider is werkelijk van alle markten thuis.UDENAARDE

OUDENAARDE

De Donkvijver is een ware oase van groen, gelegen vlak bij Oudenaarde middenin de eveneens prachtige Vlaamse Ardennen. Deze regio is misschien zelfs een beetje het Toscane van Vlaanderen, zeker 's zomers! Die aantrekkingskracht op leisuretoeristen heeft altijd een sterke weerslag op de businessmarkt. Wie er met het gezin een dagje Oudenaarde heeft opzitten, komt misschien wel eens terug met personeelsleden of businessklanten. Bovendien is Oudenaarde een echte B2C-evenementenstad. Er valt quasi elke week wel iets te doen. Ook dat heeft zijn weerslag op het B2B-toerisme.

THE OUTSIDER VLAAMSE ARDENNEN

THE OUTSIDER VLAAMSE ARDENNEN

+3255207030
+3255209030