naar top
Menu
Logo Print

The Outsider Vlaamse Ardennen

Het hoofdkwartier van deze specialist in outdoor activiteiten ligt aan de Donkvijver vlakbij Oudenaarde
magazine

Het hoofdkwartier van deze specialist in outdoor activiteiten ligt aan de Donkvijver vlakbij Oudenaarde. Maar er zijn ook afdelingen in Nieuwpoort voor activiteiten aan de kust en in Comblain-Fairon (Hamoir, nabij Luik) voor teambuildings in de Ardennen. Recent is zelfs een locatie (sportcomplex Schotte) in Aalst geopend.

Gevarieerd aanbod
The Outsider Vlaamse Ardennen organiseert activiteiten voor groepen tot wel 1.000 personen. Zowel families als bedrijven vinden hun weg naar de Donkvijver. Zin in een avontuurlijke arrangement waar een stadsspel, aperitiefshooting of een moorddiner deel van uitmaken? Of verkiest u actie op het water? De nieuwe waterskibaan is pas sinds 25 maart open. Of bent u eerder te vinden voor echt volksvermaak? Dan is de bolletra iets voor u, een spel dat veel weg heeft van petanque. Tijdens het spelen kan een stand voorzien worden waar de deelnemers kunnen proeven van lekkere streekproducten. Of wilt u nog eens een dropping afwerken mét enkel een stafkaart?

Het domein heeft een ruime, gratis parking, beschikt over een evenementenweide waar in comfortabele tenten 600 mensen kunnen worden ontvangen en pakt zelfs uit met avontuurlijke overnachtingsformules (tot 96p.): 72 personen kunnen overnachten in de slaapzalen van het Moerashuis en 24 in de unieke thuisbuizen. Er wordt ook samengewerkt met verschillende hotels.

De feestzaal biedt ruimte aan 140 (theater) of 90 personen (diner met ronde tafels). Taverne Den Dronk biedt bijkomend plaats aan 50 personen voor een lunch of diner. Aan de beachbar kan u met 40 genodigden volop genieten van een exclusieve avond. Op het terras kan je genieten van een idyllisch zicht over de Donkvijver en is er plaats voor 200 personen.

The Outsider organiseert naar keuze ook uw activiteiten op locatie. Of u huurt het gespecialiseerde bedrijf in voor uw incentives naar het buitenland.

The Outsider Vlaamse Ardennen
Donkstraat 50
9700 Oudenaarde
Tel.: 055/20.70.30
info@outsider.be
www.theoutsidervlaamseardennen.be 

THE OUTSIDER VLAAMSE ARDENNEN

THE OUTSIDER VLAAMSE ARDENNEN

DONKSTRAAT 50
9700 OUDENAARDE
+3255207030
+3255209030