naar top
Menu
Logo Print

BIJ SOUNDFIELD STAAT U IN DE SPOTLIGHTS

Soundfield“WIJ ZIJN MEER DAN LICHT EN GELUID EN HOUDEN ELK DETAIL IN DE GATEN"

Soundfield is geen onbekende in onze business. Het bedrijf staat niet alleen in voor de perfecte klank en het juiste licht op events van klein (voor twintig personen) tot groot (de Sunset Concerts van het Q-Beach House bijvoorbeeld), maar het garandeert een totaalervaring. Dat is mogelijk omdat Soundfield van bij de prille opstart van een project meedenkt met zijn opdrachtgever. Want, zoals de zaakvoerders het zelf zeggen: “We gaan steeds voor een 'en-enverhaal' met onze klanten." We sprokkelden een aantal reacties van klanten op het werk van Soundfield.

CODEWOORD RENDEV VOOR 20% KORTING


Om zijn twintigste verjaardag te vieren, schenkt Soundfield de lezers van RendEvenement een uniek cadeau, namelijk een korting van 20% op uw event. U bent een bedrijf, eventbureau of locatie en u werkte nog niet eerder samen met Soundfield? U plant in 2019 een event waarbij geluid en licht enzovoort nodig zijn? Stuur dan voor 31/12/18 een mail met als onderwerpregel 'RENDEV voor 20% korting project 2019, voor (naam van uw bedrijf)' naar jo@soundfield.be. Als er na bespreking van uw 'project 2019' tot een akkoord gekomen wordt en Soundfield realiseert uw project, krijgt u maar liefst 20% korting op de totaalprijs. Dit voorstel geldt eenmalig en voor een event dat in 2019 plaatsvindt.

Patrick en Jo

20STE VERJAARDAG

Begin 2018 verhuisde Soundfield naar een groot, nieuw pand in Denderhoutem. Het was ook de start van een feestjaar want Soundfield bestaat in 2018 maar liefst twintig jaar. Tijd om de troeven van Soundfield te ontdekken en bij enkele klanten te polsen naar hun ervaringen met het bedrijf.

GEEN SOLOSLIM

Schakel in het grote geheel

Reactie 1: “Om je doelstellingen te bereiken, is het belangrijk iedereen achter die ambitie te krijgen, zodat elke partij het 'wat' en 'waarom' van die doelstellingen begrijpt en er zich mede-eigenaar van voelt. Soundfield denkt er net zo over." (bedrijfsleider die al vijftien jaar samenwerkt met Soundfield)
De doelstellingen van het organiserend bedrijf worden al in een vroeg stadium die van Soundfield. Soundfield wordt deel van het project in kwestie en denkt van in het begin mee. Organisatoren denken soms dat dat voor een technische partij niet nuttig is, maar niets is minder waar. Jo Van den Wijngaerde (corporate events) en Patrick De Leeuw (music events) - de twee zaakvoerders én directe aanspreekpunten - bieden een meerwaarde tijdens het hele project.

Soundfield

Advies en alternatieven

Jo: “Het gebeurt dat een klant bijvoorbeeld een act ziet in een grote theaterzaal en dat hij deze wil herhalen in zijn bedrijfshal. Dat kan natuurlijk niet op dezelfde manier, omwille van de kleinere locatie en het kleinere budget bijvoorbeeld. Wij kunnen daarop wijzen, advies geven en alternatieven voorstellen."

TRANSPARANTE PRIJZEN

Reactie 2: “Wat ik waardeer is het feit dat Soundfield meedenkt met ons, de transparantie van de prijszetting en de correcte eindafrekening. Spijtig genoeg werken meer en meer venues met vaste leveranciers, anders zou ik altijd met Soundfield in zee gaan." (eventorganisator)
Net omdat Soundfield van bij de start weet wat de verwachtingen zijn van de klant, kunnen Jo en Patrick erop toezien dat die volledig worden ingelost. En wel voor het budget dat de klant voor ogen had. Wat die “vaste leveranciers per venue" betreft, dat klopt inderdaad. Soundfield is ook de exclusieve partner van een aantal locaties (bv. de voormalige naaigarenfabriek 'De Filatuur' in Aalst).
Toch wisselen de meeste nog altijd van leveranciers of kunt u als organisator vaak nog zelf uw technische crew kiezen.

DAG EN NACHT KLAAR

Soundfield

Reactie 3: “De grote troeven van Soundfield zijn: de aanspreekbaarheid, de hoge mate van flexibiliteit, het professionalisme en het persoonlijk contact." (eventlocatie)
Reactie 4: “Bij Soundfield wordt er niet gegokt. Rijst er toch een probleem, dan hebben Jo en Patrick een oplossing. Ze staan tijdens onze conferenties dag en nacht klaar om alles te doen wat nodig is om van onze evenementen een supersucces te maken." (bedrijfsleider)
Als u met Soundfield voor het event overlegt, is dat steeds met Jo of Patrick. Jo: “Wij doen méér dan licht en geluid. We zorgen ervoor dat achter de schermen alles geregeld wordt. We zijn er als het materiaal opgesteld en gedemonteerd wordt. En tijdens het event houden we alles nauwlettend in de gaten."

DUIVEL-DOET-AL

Reactie 5: “Een tweede kans bestaat niet. De audiovisuele infrastructuur en het hele team erachter zijn een absolute voorwaarde voor het succes van een event. Vandaar dat we kiezen voor Soundfield, met Jo als duivel-doet-al: geen woorden maar daden, iemand die nooit opgeeft en onder hoge werk- en tijdsdruk blijft presteren op het allerhoogste niveau." (organisator van congressen over heel Europa)

Ambassadeur met passie

Nog geen jaar geleden werd Soundfield verkozen tot Voka Ambassadeur voor de regio Aalst. Die eer werd toebedeeld aan hét bedrijf dat een voortrekkersrol speelde in de provincie Oost-Vlaanderen en dat van zijn passie de 'company-USP' maakte".

SOUNDFIELD

SOUNDFIELD

ATOMVELDSTRAAT(DE) 8/5
9450 DENDERHOUTEM
+3253805850
-