naar top
Menu
Logo Print

SOUNDFIELD: LICHT, LED EN GELUID OP ELKE LOCATIE

De gedroomde partner voor bedrijven, locaties en eventbureaus

Soundfield levert meer dan licht en geluid, al bijna 30 jaar levert Soundfield ervaringen. Aan elk technisch detail wordt gedacht voor alle events, van klein tot groot. De klant wordt heel het traject, van de eerste kennismaking tot na het event, persoonlijk begeleid door een vaste contactpersoon. Als u nog geen geschikte locatie heeft gevonden, kan Soundfield u zelfs daarbij helpen.

EIGENLIJK KENT U SOUNDFIELD AL

U werd mogelijk al ondergedompeld in de sfeer die Soundfield creëert. Tijdens de Q-party's bijvoorbeeld, of de optredens van Natalia. Of tijdens een van de vele evenementen waar Soundfield instaat voor de technische ondersteuning. In de evenementensector zijn zij een vaste waarde die synoniem staat met professionaliteit en flexibiliteit.

MORE THAN SOUND AND LIGHT …

… is niet voor niets hun filosofie. Soundfield doet meer dan spots ophangen en led- en klankmateriaal voorzien. Ze verzorgen uw evenement op technisch vlak tot in de puntjes, garanderen u dat alles vlekkeloos verloopt, voorkomen onaangename verrassingen. De ervaring van de gasten is de eerste bekommernis.

Soundfield beschikt over een uitgebreide crew ervaren ingenieurs en techniekers, en een arsenaal van het meest up-to-date professionele materiaal. Met oog voor de nieuwste technologische ontwikkelingen kunt u steeds rekenen op de beste oplossingen,
die passen bij het thema en de ruimte.

VAN PRIVÉAANGELEGENHEDEN …

Voor welk type event u op Soundfield een beroep kunt doen? Er is eigenlijk geen limiet. Een beperkt of groot aantal genodigden, kleine en grotere budgetten: Soundfield werkt op maat en zorgt voor de juiste stemming, of het nu over een privéfeest, congres, seminarie, tentoonstelling of productshow gaat. De juiste belichting en geluidsondersteuning zetten de toon en Soundfield tilt het technische aspect steeds naar een hoger niveau.

… TOT MEGASPEKTAKELS MET NATALIA

U heeft als eventbureau de perfecte locatie gevonden voor een avondfeest voor klanten, een corporate event, party of concert? Soundfield stelt in samenspraak een volledige technische fiche op en brengt uw evenement tot leven, met oog voor detail en de ambitie om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Zo zijn alle shows van Natalia producties van Soundfield. Ook bedrijven als Qmusic, Hyundai, Voka, Adecco en de meest gerenommeerde evenementenbureaus zijn overtuigd van Soundfields passie en expertise.

DE LOCATIE: UW BEDRIJF OF EEN HOTEL IN FINLAND?

Als uw bedrijf over een zaal of hangar beschikt: prima, het kan het ideale kader zijn voor uw klanten- of personeelsevent. Zo niet, kan Soundfield u ook op dat vlak helpen, want ze zijn exclusieve partner van een aantal venues. De Filatuur in Aalst om er maar een te noemen. U mag het ook verder zoeken. Finland, Spanje, Turkije … Soundfield legt u de referenties voor en werkt ook in het buitenland op het hoogste niveau!

MATERIAAL MET KRAAN NAAR BINNENKOER

Even een concreet voorbeeld. Voor een gala-avond werd een beroep gedaan op de expertise van Soundfield. De locatie was er: het Kasteel Ooidonk. De ideale omstandigheden, die waren er niet … Want het kasteel is niet rechtstreeks toegankelijk. De ideale oplossing was er wel: Soundfield.

250px

Het materiaal werd met een kraan over de kasteelgrachten en -muren tot op de binnenkoer gebracht. Resultaat: zowel de weg naar het kasteel als het kasteel zelf — zowel binnen als buiten — en de tent baadden in het licht en het werd een onvergetelijke avond.

Recent verzorgde Soundfield ook een Europees event in Rhodos voor medewerkers van een internationaal bedrijf. Voor de gelegenheid waren er o.a. zeven pop-up stores in het hotel en een galadiner en party op een exclusieve buitenlocatie. Twee opleggers vanuit België en slechts twee dagen opbouw! Geen uitdaging is te klein, geen weg te lang ...

ÉÉN SPOC

Een van de twee partners van Soundfield, Jo Van den Wijngaerde of Patrick De Leeuw, is uw aanspreekpunt. Ze bekijken met u — als bedrijf of eventbureau — de locatie, houden rekening met uw budget en verwachtingen, bespreken eventuele pijnpunten en stellen een offerte op. Bovendien begeleiden zij u doorheen het hele project, van a tot z dus.

250px

Geen onduidelijkheden, geen misverstanden, geen verschillende contactpersonen, maar wel steeds de garantie op transparante en correcte communicatie. Deze service maakt deel uit van de Soundfield filosofie en wordt door hun klanten als uitzonderlijk ervaren.

VERHUIS IN ZICHT NA 30 JAAR

Dertig jaar is Soundfield al in de ban van alles wat met geluid, licht en events te maken heeft. Zij hebben de wereld van de techniek al grondig zien veranderen en hebben altijd het modernste materiaal van de beste kwaliteit in huis. Om dat in de beste omstandigheden een ideale plek te geven, verhuist Soundfield begin 2018 van Sint-Lievens-Houtem naar een nieuw ultramodern pand in Denderhoutem met een magazijn van 3.000 m². Dit laat hun toe om verder te blijven evolueren en investeren in “meer dan licht en geluid".

SOUNDFIELD

SOUNDFIELD

ATOMVELDSTRAAT(DE) 8/5
9450 DENDERHOUTEM
+3253805850
-