naar top
Menu
Logo Print

CAFÉ LOCAL HEEFT ALLES IN HUIS

Topfeestzaal Antwerpen Zuid biedt totaalervaring

Café Local is dé plek in het bruisende Antwerpen Zuid waar jouw business- event of private party gegarandeerd een succes wordt. Het is een unieke locatie die geschikt is voor diverse types events. Het is de ideale plug-and-playfeestzaal. Dit wil zeggen dat alles aanwezig is: professionele muziekinstallatie, sfeer- of discotheekverlichting, meubilair en bars.
IDEALE LIGGING

Café Local is uitzonderlijk gunstig gelegen op het trendy Zuid van Antwerpen, met de grootste parking van 't stad voor de deur. Gemakkelijk bereikbaar via een zeer korte aansluiting met de ring.

BLIJVENDE INDRUK

Café Local ademt een en al gezellige sfeer uit. De warme look-and-feel van de vroegere discotheek en de professionele ontvangst zorgen voor een onvergetelijke avond bij de genodigden. Je maakt hier gegarandeerd een blijvende indruk op collega's, prospects of klanten waarover nadien nog lang zal worden nagepraat.

CAPACITEIT
Dit is de ideale locatie voor uw productpresentaties, netwerkavonden, personeelsfeesten of beursnamiddagen. Er kunnen tot 1.000 personen worden ontvangen. Er staat u echter ook een kleinere zaal ter beschikking, geschikt voor events tot 150 personen of exclusieve diners tot 60 personen. Ook zittende diners voor groepen tot 250 personen zijn mogelijk.
CATERING

Partner J&M Catering zorgt daarbij voor een totaalbeleving voor uw smaakpapillen. Ze werken innoverend, zorgen steeds voor extra decoratie en gaan continu op zoek naar de nieuwste trends en ingrediënten, geschikt voor elk budget.

EXTRA

Café Local beschikt bovendien over een netwerk van partners, dj's, muzikanten en performers die jouw privéfeest of business- event compleet maken.

LOCATIES

Café Local
Waalse Kaai 25
2000 Antwerpen
Tel.: 03/500.03.67

info@cafelocal.be

www.cafelocal.be

J&M CATERING

J&M CATERING

BOOMSESTEENWEG 28
2627 SCHELLE
+3238778810
-