naar top
Menu
Logo Print

SFEERVOL VERGADEREN IN EEN UNIEK DECOR

Kasteel van brasschaat en flinckheuvel opgeknapt

Personeelsfeesten, vormingsdagen, seminaries, opleidingen, klantendagen … ze hebben alle dat tikkeltje extra cachet wanneer ze in een locatie met de nodige grandeur plaatsvinden, alsof ze uw deelnemers extra kunnen motiveren. België is rijk aan oude maar indrukwekkende kastelen en aan majestueuze maar ook sfeervolle hoeven. Het Kasteel van Brasschaat en Flinckheuvel zijn twee van zulke pareltjes.
KASTEEL VAN BRASSCHAAT
Het stijlvolle Kasteel van Brasschaat, dat van eind 2016 tot mei 2017 een flinke opknapbeurt heeft gekregen, ziet er vandaag veel frisser uit dan voordien. De indrukwekkende inkomhal met open haard en het zonnige terras met zicht op de parkvijver dompelen u meteen onder in de sfeer van luxe en grandeur uit lang vervlogen tijden. Omgeven door al dit prachtige groen, vijvers, fonteinen en een unieke rozentuin, is dit de ideale setting voor uw feest, meeting, seminarie, teambuilding of evenement. Het Kasteel beschikt over zeven verschillende zalen met een capaciteit tot duizend personen, en kan naar ieders wens en budget volledig of gedeeltelijk worden afgehuurd.
FLINCKHEUVEL
Ook Flinckheuvel werd recentelijk opgeknapt en heringericht. Deze majestueuze zestiende-eeuwse hoeve, onderdeel van het historische kasteel van 's Gravenwezel, biedt een uitzonderlijk sfeervolle omgeving voor uw recepties en banketten. Alle ruimtes, die werden ingericht door kunsthandelaar Axel Vervoordt, belichamen zijn visie en zoektocht naar harmonie en authenticiteit. U wordt hier in een unieke omgeving culinair verwend met grote creativiteit. Seminaries en congressen worden hier omringd met grote zorg en hedendaagse faciliteiten. De catering in beide locaties wordt tot in de puntjes verzorgd door J&M Catering.
LOCATIE

Flinckheuvel

Sint-Jobsteenweg 25
2970 's Gravenwezel
Tel.: 03/685.13.13
Fax: 03/685.13.31
info@flinckheuvel.be
www.flinckheuvel.be

Kasteel van Brasschaat

Gemeentepark 5
2930 Brasschaat
Tel.: 03/650.11.00
www.kasteelvanbrasschaat.be

J&M CATERING

J&M CATERING

+3238778810
-