naar top
Menu
Logo Print

HET BIERKASTEEL

Modern vergaderen in een uniek, authentiek decor

Op zoek naar die ene unieke en originele eventlocatie? Naar een locatie waar uw genodigden zeker van onder de indruk zullen zijn? Sinds 2016 is er zo'n locatie in Izegem: Het Bierkasteel. In deze multifunctionele event-, ontspannings- en belevingsruimte kunt u letterlijk en figuurlijk proeven van het brouwersambacht, zoals onze bekendste bieren Kasteelbier en Filou, overgoten met een hightech sausje.

5 PIJLERS

Het Bierkasteel in Izegem is een brouwerijcomplex van 7,5 hectare groot. Twee jaar geleden verhuisde deze brouwerij, die uitgebaat wordt door Xavier Van Honsebrouck en zijn echtgenote Lindsey Herman, uit Ingelmunster. Het kent een geschiedenis die teruggaat tot 1900 en is gespecialiseerd in speciaalbieren.

bierkasteel binnen

Het complex steunt op 5 pijlers:

  • Een hippe brasserie waar speciaalbieren geproefd kunnen worden en een heerlijke maaltijd genuttigd kan worden;
  • Een unieke bierboetiek met speciaalbieren, de leukste biergadgets, geschenkmanden en bierpralines;
  • Een leerrijk bezoekerscentrum met rondleiding waar u alles verneemt over het brouwersvak (3 rondleidingen per dag);
  • Michelle's Pub: een bruine kroeg, ideaal voor een receptie, een snelle hap of een lekker biertje van onze brouwerij;
  • En ten slotte sfeervolle eventlocaties voor al uw feesten in privé- of bedrijfssfeer, alsook een ultramoderne meetingroom.

UNIEKE EVENTLOCATIE

Iedereen is wel op zoek naar een originele eventlocatie. Wel, zoek niet verder. Het Bierkasteel zorgt gegarandeerd voor een unieke touch. Hier ontmoeten authenticiteit en modernisme elkaar. En het bindmiddel, dat is overheerlijk speciaalbier. De brouwerij beschikt ook over een parking voor 250 wagens en bevindt zich op 5 minuten van de E403.

bierkasteel dame drink bier

Diverse Zalen

Afhankelijk van de aard en de grootte van het evenement kan je kiezen uit hypermoderne zalen, voorzien van de nieuwste multimediale technieken:

  • Boardroom, met eigen bar (tot 16 personen, uitbreidingsmogelijkheid tot 80 personen);
  • Balzaal (tot 300 personen in theaterstijl).

De zalen zijn uitgerust met grote schermen, een Bose-geluidsinstallatie, een centraal aansturingssysteem voor alle multimedia en draadloze micro's.

De ruime buitenpatio, een moderne versie van de klassieke kasteeltuin, leent zich perfect voor een receptie of walking dinner. Hij biedt een mooi zicht op de brouwzaal en de balzaal achter een gigantische glaspartij.

RONDLEIDING

Na alle harde werk kan een rondleiding in het bezoekerscentrum voor de verdiende ontspanning zorgen. Er zijn headsets in 5 verschillende talen beschikbaar! Achteraf worden uiteraard enkele speciaalbieren gedegusteerd.

bierkasteel logo

Het Bierkasteel
Brouwerijstraat 1
(gps: Ingelmunstersestraat 46)
8870 Izegem
Tel.: 051/62.27.30
info@bierkasteel.be
www.bierkasteel.be

BIERKASTEEL

BIERKASTEEL

INGELMUNSTERSESTRAAT 46
8870 IZEGEM
+3251622730
+3251321761