naar top
Menu
Logo Print

PURE FUN OP HET EILANDJE IN NIEUWPOORT!

The outsider coast is dé referentie wat betreft 'buitengewone' familie-events!

Happy kids betekent happy parents … een leuze die The Outsider Coast hoog in het vaandel draagt. Want deze organisator zorgt voor een onovertroffen totaalpakket op uw familiedag. Vergeet vervelende activiteiten, maar verwacht een verrassende dag die bol staat van de wowmomenten, voor u en uw kids!

WAAR KIDS ECHTE HELDEN MOGEN ZIJN …

The Outsider Coast is heer en meester in het organiseren van diverse teambuildings, maar wist je dat ze ook van uw familiedag een echte hit kunnen maken?

Neem the sky is the limit gerust letterlijk, want The Outsider Coast zorgt voor een dag onevenaarbare fun, en dat op het water, aan land of in de lucht. Laat de kids (3-12 jaar) echte helden zijn in de Gipsy Village, een heus speeldorp met verschillende woonwagens die werden omgebouwd tot ballenbad, speleobox, theaterwagen en volkssportenkar. Maak zelf een tochtje in een reuzenkano, neem deel aan de Escape Game, waag je aan een hindernissenparcours boven het water of laat je wegkatapulteren op een gigantisch luchtkussen, ofwel de Blob. Heb je het liever wat rustiger? Kies dan voor een chocoladeworkshop samen met de kids of een initiatie yoga. Het kan en mag allemaal op het Eilandje in Nieuwpoort. Ook bij regenweer biedt The Outsider Coast diverse fantastische activiteiten en indoormogelijkheden.

VEILIGHEID PRIORITAIR

Bij The Outsider Coast primeert de veiligheid. Op het volledige domein in Nieuwpoort staan overal monitoren. Je kan met andere woorden met een gerust hart de kids laten ravotten en zelf genieten. Bovendien worden de monitoren door The Outsider Coast zelf opgeleid in een specifiek domein, zodat ze perfect weten hoe de activiteiten op een veilige en weldoordachte manier kunnen plaatsvinden. Ook beschikt The Outsider Coast uiteraard over alle nodige veiligheidsmateriaal.

TOTAALPAKKET

The Outsider Coast biedt een totaalpakket om u tegen te zeggen. Niet alleen beschikt de organisator over een ton aan activiteiten en diverse materialen, ook op het gebied van catering is alles mogelijk. Een trendy foodtruck, culinair buffet of een all-inbarbecue, de mogelijkheden zijn divers en enorm uitgebreid. Het Eilandje beschikt over diverse zalen en er is de mogelijkheid om tenten bij te plaatsen. Zo kunt u hier feestvieren vanaf 10 tot 500 mensen.

Wat dacht u ervan om eerst de kinderen te laten eten, ze daarna een clownshow te laten bijwonen om vervolgens zelf met alle volwassenen aan te schuiven? Zo kunt ook u rustig genieten van het diner. Zin in een dansfeest, een optreden of een leuke show?

The Outsider Coast kan beroepen op heel wat contacten om van uw familie-event een onvergetelijke gebeurtenis te maken …

WAAROM KIEZEN VOOR THE OUTSIDER COAST?

 • 21 jaar knowhow en ervaring
 • eigen materiaal, dus geen extra kosten
 • diverse kinderprogramma's of programma's voor ouders én kids
 • eigen catering en gratis parking
 • indoor- én outdoormogelijkheden: all-weatheroplossingen
 • eigen opgeleide monitoren en instructoren
 • veiligheid prioritair
 • diverse indoorzalen, terras en mogelijkheid tot uitbreiding met tenten

  THE OUTSIDER COAST

  THE OUTSIDER COAST

  VICONIASTRAAT 14
  8600 DIKSMUIDE
  +3258231404
  +3258242180