naar top
Menu
Logo Print

“GOETHALS IS EEN ECHTE PARTNER"

Twee corporate klanten over de troeven van guido goethals standenbouw

Goethals Standenbouw staat bekend om het op maat maken van standen in hout. “Je kan veel creatiever te werk gaan in houtbouw. Alle vormen en modellen kunnen we maken", zegt Claudine, die de commerciële kant van de zaak en het contact met de klanten behartigt. “In alles wat we doen, staan service voor de klant en een perfecte afwerking centraal. Ik werk daarnaast het ontwerp af samen met onze technische tekenaars." Nadat de klant groen licht gegeven heeft, zorgt haar man Jan, de huidige uitbater, dat het geheel gemaakt wordt en gaat hij zelf met de medewerkers de stand op- en afbouwen. Wat maakt Goethals Standenbouw nu zo populair? We vroegen het aan twee klanten.

CID linesCID LINES

Shari Sterck, Marketing & Communications Manager bij CID Lines: “Wij werken nu zo'n 2 jaar samen met Goethals Standenbouw samen", vertelt ze. “Ik heb echt het volste vertrouwen in hen. Ze zijn altijd beschikbaar, denken vooraf goed mee, geven tips over do's en don'ts en hebben heel wat kennis in huis. Goethals is een echte partner geworden die meedenkt, zodat wij ons kunnen focussen op onze beursdeelname.

Competitieve prijzen

Ondanks het feit dat ze alles zelf in hout maken, zijn hun prijzen ook nog eens competitief. Wij vinden het bovendien belangrijk dat een stand toont wie je als bedrijf bent. Het moet een meeting point zijn, een plaats waar (potentiële) klanten graag langskomen."

 

matexiMATEXI

Evelien Ghysels, Events & Fairs Coördinator Matexi: “Wij hebben de firma Goethals leren kennen tijdens de editie van Batibouw 2017. Het stond sowieso binnen de onderneming gepland om een nieuwe pitch uit te schrijven rond standenbouw. Sinds oktober 2017, en na de pitch waar zij als beste zijn uitgekomen, zijn wij met Goethals in zee gegaan. Zij staken er voor ons bovenuit omwille van de prijs, het concept, de praktische invulling en organisatie van de stand. Zij vonden de ideale vertaalslag van onze baseline 'welkom in de buurt' in de opbouw van de stand. Het is voor ons cruciaal dat er een vertrouwen is tussen Matexi en de standenbouwer en dat we op één lijn zitten. Claudine en Jan zijn heel bereikbaar en flexibel. Zij staan ook nog zelf aan het roer van het bedrijf en hebben persoonlijk contact met de klanten.

Constructief meedenken

Ik kan echt voor de volle 100% op hen rekenen. Zij denken met mij constructief mee over bepaalde issues of soms zelfs lastminuteverzoeken. In de aanloop naar een beurs heb ik soms meerdere keren per dag telefonisch contact met Claudine. Geen moeite is hun te veel. Dat maakt ook het verschil met andere standenbouwers. Meestal informeer ik Claudine over de bedoeling van onze aanwezigheid op een bepaalde beurs, over de beschikbare standruimte, wat we willen laten zien. Vervolgens gaan zij aan de slag en bezorgen ze mij een ontwerp. Door onderlinge communicatie komen we altijd tot een succesvol verhaal en zijn de reacties op onze standen heel positief."

 

GUIDO GOETHALS

GUIDO GOETHALS

RUISELEEDSESTEENWEG 21
8700 TIELT
+3251400942
+3251407677