naar top
Menu
Logo Print

GM 360 PROFILEERT UW BEDRIJF OP EEN UNIEKE MANIER

Tijd voor een nieuwe kijk op uw zaak

GM 360 biedt prospecten en klanten een unieke online-ervaring. Ze brengen bedrijven, showrooms maar ook beursstanden, virtueel in beeld. Via 360 gradenfoto's maken ze een virtuele rondleiding waarmee bezoekers op een interactieve manier een eerste kennismaking hebben met de onderneming. Hiermee krijgen de bezoekers een goede eerste indruk. Dit is dé tool voor bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe manier om zich online of op een beurs te profileren.


BEDRIJFSVOORSTELLING

Een eerste mogelijkheid van GM 360 is de 360°-rondleiding waarmee bedrijven zich virtueel en interactief in beeld brengen en zich op de beurs kunnen voorstellen. Ze nemen het bedrijf als het ware echt mee naar de beursvloer. GM 360 biedt een commerciële troef ten opzichte van de gewone bedrijfsvideo of foldertjes, aangezien de eerste indruk van een bedrijf voor klanten en prospecten zeer belangrijk is. Zo werkt de 360 graden virtuele rondleiding voor de bezoekers drempelverlagend. Klanten en prospecten kunnen al een kijkje nemen in het bedrijf nog voor ze effectief zijn langsgegaan. Ze gaan zelf op ontdekking en hebben zo de ervaring er al eens binnen geweest te zijn. Dit zorgt voor een extra vertrouwen in het bedrijf.

BEURSFOTOGRAFIE

GM 360 zorgt daarnaast ook voor een digitaal naslagwerk van uw beursdeelname. Door middel van 360 gradenopnames van beursstanden zorgt deze tool ervoor dat de onderneming zich ook online op deze vernieuwende manier kan profileren. Naast de 360 gradenopname is er ook de optie om beursstanden via klassieke fotografie vast te leggen. Deze methode is ideaal om de stand en de sfeer weer te geven. Deze virtuele presentaties zijn perfect voor de online zichtbaarheid van bedrijven, op de website, via Google foto's, maar ook via sociale media.


TIME LAPSE

GM 360 speelt ook gretig in op de laatste trends in commerciële videografie. Met populaire timelapsevideo's leggen ze ook de opbouw en het verloop van beurzen en projecten vast. Met een speciale filmtechniek zorgen ze ervoor dat een evenement van enkele dagen of weken weergegeven wordt in een krachtige film van slechts enkele minuten. Op deze manier krijgt de kijker in een oogopslag informatie met betrekking tot de opkomst tijdens het evenement, de sfeer op de beurs, de opstelling van beursstanden … Deze timelapsevideo's kunnen dan actief gebruikt worden in de bedrijfswebsite en op sociale media ter promotie van projecten en evenementen.

GM PRODUCTIONS INTERNATIONAL

GM PRODUCTIONS INTERNATIONAL

LIEBEEKSTRAAT 3
8800 BEVEREN (ROESELARE)
+3251245330
+3251245360