naar top
Menu
Logo Print

BUSINESS EN CULTUUR IN HET CONCERTGEBOUW

Prachtig dineren met zicht op brugse binnenstad

In het Concertgebouw in Brugge ontvangt u als bedrijf uw klanten en medewerkers in stijl. De inkomhal op zich is al indrukwekkend en alle zalen zijn uitgerust met de laatste technische snufjes. Er grenzen grote foyers aan, en voor of na een meeting kunnen uw gasten een luchtje scheppen op het dakterras, met een adembenemend uitzicht op de historische binnenstad. En vooral: u kunt zorgeloos van uw event genieten. De eventmanager die u werd toegewezen, staat in voor een vlekkeloos verloop van uw bijeenkomst.

concertgebouw brugge


ZICHT TOT AAN DE KUST

Grootste congreslocatie bruggebruggeconcertgebauw

Het Concertgebouw is de grootste congreslocatie in Brugge qua capaciteit. De concertzaal biedt plaats aan 250 tot 1.200 genodigden. Het gebouw herbergt een bijzonder mooie kamermuziekzaal. Er zijn break-out rooms en het terras op het dak is altijd toegankelijk. An Merlier, coördinator business & events: “Op het terras en in de exclusieve ontvangstruimtes Forum 6 en 7 (op de 6e en 7e verdieping) genieten bezoekers tussendoor van een uitzonderlijk zicht op de binnenstad en het Ommeland, tot aan de kust."

Historische binnenstad

Een grote troef is de nabijheid van de autosnelweg en het station. Bovendien is er een ondergrondse parking onder het gebouw. En toch ligt het Concertgebouw in de historische binnenstad van Brugge, Unesco-werelderfgoed. Handig als u voor- of nadien wat kunst wilt meepikken of een andere activiteit wilt koppelen aan uw vergadering of seminarie.

 

DINER SUR SCENE

Business + cultuur

Extra bijzonder is echter de unieke vervlechting van business en cultuur in deze Vlaamse kunstinstelling: naast vergaderen in het uitzonderlijke architecturale kader kunt u een rondleiding krijgen achter de schermen van deze cultuurtempel, u kunt een congres afsluiten met een concert of genieten van een 'dîner sur scène'.

Beeldprojectie 23 x 11 m

De imposante concertzaal vormt het hart van het Concertgebouw en wordt wereldwijd geroemd om haar buitengewone akoestiek. De zaal is technisch zeer goed uitgerust. Er is retroprojectie mogelijk over de hele breedte van de scène (23 m b x 11 m h) en geavanceerde AV-toepassingen zijn mogelijk. Zo werden er tijdens een medisch congres al live 3D-beelden van operaties uitgezonden.

 

EÉN EVENTMANAGER VOOR U

Ondanks de vele opportuniteiten heeft u slechts één aanspreekpunt. De eventmanager van uw project maakt het draaiboek, plant en coördineert alles van a tot z: van onthaal over catering en techniek tot D-day.

CONCERTGEBOUW BRUGGE

CONCERTGEBOUW BRUGGE

'T ZAND 34
8000 BRUGGE
+3250476999
+3250476979