naar top
Menu
Logo Print

NIEUW BIJ CONCERTGEBOUW BRUGGE: VERGADERPAKKETTEN

Beschikt over breed aanbod voor bedrijfsevenementen en privefeesten

Concertgebouw Brugge is een wervelend cultuurhuis met een internationale uitstraling, in mei 2015 door de Vlaamse Regering erkend als Kunstinstelling Vlaanderen. Naast het artistieke aanbod stelt het al zijn zalen ter beschikking voor elk type evenement, telkens afgestemd op uw wensen en budget. Het Concertgebouw ligt in het centrum van Brugge, op wandelafstand van het historische centrum, en is makkelijk te bereiken.

INFRASTRUCTUUR

Het Concertgebouw is de grootste congreszaal van de regio en een dynamische ontmoetingsplaats voor cultuurliefhebbers en een b2b-publiek. Jaarlijks ontvangt het diverse belangrijke (inter)nationale congressen. Het Concertgebouw beschikt over verschillende zalen voor grote en kleine evenementen.

Concertzaal

De impressionante Concertzaal biedt plaats aan 1.289 personen en is wereldwijd geroemd voor haar buitengewone akoestiek. Naast de talrijke concerten die er plaatsvinden, is de Concertzaal heel geschikt voor een congres, meeting … of zelfs een diner op de scène. Er is een projectiescherm beschikbaar over de volledige breedte van de zaal (23 meter), waarbij retroprojectie mogelijk is.

Kamermuziekzaal

De Kamermuziekzaal is geschikt voor concerten met kleinere muziekensembles en voor seminaries, bedrijfsfeesten en zo meer. U kunt er ook uw eigen privéconcert organiseren. Deze zaal biedt plaats aan 320 personen (met projectiescherm voor 250 personen) en biedt verschillende opstellingsmogelijkheden. Geluid en projectie zijn standaard voorzien.

Forum 6 & 7

De ontvangstruimtes Forum 6 en Forum 7 bovenaan in de Lantaarntoren zijn geschikt voor recepties, exclusieve diners en bedrijfs- of privéfeesten. Ze hebben een uniek uitzicht op de Brugse binnenstad en het Ommeland. De preferentiële cateraars verzorgen uw evenement steeds met de hoogste kwaliteit.

VERGADERPAKKETTEN

Sinds kort biedt Concertgebouw Brugge ook all-inpakketten aan rond vergaderingen op Forum 6. Daarbij zijn volgende voorzieningen standaard inbegrepen: wifi, projectie met geluid, spreekgestoelte, drank, koffiepauze en broodjeslunch. Forum 6 is geschikt voor het organiseren van kleinere meetings tot 50 personen, en dit in verschillende opstellingen. U geniet van een prachtig uitzicht op de Brugse binnenstad en omgeving. Tegelijk is de ruimte voldoende verduisterbaar tijdens presentaties. Uw meeting kan dan gecombineerd worden met catering op Forum 6 of, indien gewenst, kan Forum 7 gebruikt worden voor een lunch.

Business seats

Het Concertgebouw heeft ook formules op maat om genodigden een onvergetelijke avond te bezorgen. U kunt genieten van een voorstelling van internationaal topniveau met daarna een privéreceptie in een van de zalen of een gezellige drink in het Concertgebouwcafé. Ontdek het volledige programma op www.concertgebouw.be.

 

CONCERTGEBOUW BRUGGE

CONCERTGEBOUW BRUGGE

+3250476999
+3250476979