naar top
Menu
Logo Print

Brugge populair voor medische congressen

Brugge verwelkomt op 25 en 26 januari de derde Partial Knee Meeting
magazine

De Partial Knee Meeting gaat over het partieel vervangen van versleten of artrotische kniegewrichten. Dit congres vindt plaats in het Provinciaal Hof op de Markt en zal worden bijgewoond door een driehonderdtal kniechirurgen van over de hele wereld.
“We zijn zeer vereerd dat dit prestigieuze congres in Brugge plaatsvindt”, aldus prof. Dr. Emmanuel Thienpont, dokter in de geneeskunde, MBA, gepromoveerd aan de Cliniques universitaires Saint-Luc in Brussel. “De beste kniechirurgen ter wereld komen naar Brugge, een stad die cultuur, geschiedenis en gastvrijheid op onnavolgbare wijze combineert. De parel aan de kroon is duidelijk de hulp van de professionals van Meeting in Brugge. Hun ervaring en inzicht maakte dat deze organisatie vlotter en sneller verliep dan ooit tevoren. We zouden zo de volgende editie weer in Brugge plannen.”
“Met zijn rijk medisch erfgoed heeft Brugge zoveel te bieden op het vlak van medische congressen”, zegt Sarah Cornand, Sales Manager bij Meeting in Brugge. “We zijn verheugd dat prof. Dr. Emmanuel Thienpont Brugge koos als bestemming voor the Patial Knee Meeting.” Meeting in Brugge is het officiële congresbureau van de stad Brugge. Binnen de 24 uur biedt het bureau gratis professioneel advies voor organisatoren van congressen en meeting planners. Als u een incentive, seminarie of een congres aan het plannen bent, gaan ze u in contact brengen met de juiste partners in Brugge en bezorgen ze u een overzicht van de beschikbaarheid & prijzen, dit alles kosteloos. www.meetinginbrugge.be

MEETING IN BRUGGE

MEETING IN BRUGGE

+3250444666
+3250444665