naar top
Menu
Logo Print

Live Tour Brugge: bekijk de foto's

Op donderdag 2 juni organiseerde RendEvenement en Meeting in Brugge de Live Tour Brugge
magazine

Bekijk hier het fotoalbum van de Live Tour.

Eerste stop was het nieuwe Boutique Hotel van Cleef dat een echte ontdekking bleek voor de aanwezigen. De rust, het unieke interieur, de aparte uitstraling én de patisserie van het huis viel bij iedereen enorm in de smaak. De 15 ruime kamers en suites combineren traditionele en hedendaagse interieurelementen tot een evenwichtig en smaakvol geheel. Bovendien geeft het terras uit de op de Brugse reien wat een prachtig kader schept.
Daarna ging de tour te voet verder met telkens interessante intermezzo's over de mogelijkheden van Brugge als eventstad.
Het Historium kwam als tweede locatie aan de beurt. Hier konden de aanwezigen een stuk van de interactieve tentoonstelling beleven en ontdekten ze via virtual realitybrillen het Brugge van de Middeleeuwen. Er werd afgesloten met een verfrissend biertje in het Duvelorium waar je ook kan genieten van een schitterend uitzicht op de Grote Markt. 
Over de middag voorzag Restaurant 't Oud Kanthuys een verkwikkende lunch. Deze eetgelegenheid bevindt zich aan het Minnewater en het Begijnhof en beschikt over een prachtige binnentuin en een vergaderruimte op de bovenverdieping. 
In de namiddag werden we voor de koffie verwacht in het Crowne Plaza Brugge. De deelnemers ontdekten er de ‘next generation room’ die voorzien is met nieuwe technologie zoals USB oplader en smart TV. Uniek is het schuin geplaatste bed met oog op een rustigere nacht. Het hotel beschikt over 12 multifunctionele vergaderzalen en kan hier tot 400 personen in ontvangen. Specifieke interesse was er voor de Sint-Donaas zaal in de kelderverdieping. Hier zijn de oude funderingen van de Sint-Donaaskathedraal die vroeger op de Burg stond behouden. Ook de andere restanten zijn op deze verdieping te bezichtigen.
Tot slot bezochten we in primeur de nieuwe Brouwerij Bourgogne de Flandres. Er werd gestart met een bierworkshop waarbij iedereen zijn eigen bier kon blenden met de 2 biertypes die gebruikt worden voor het huisbier. Daarna konden we een blik wepen op het brouwproces gedurende een leerrijke rondleiding. Het bier ontdekken kan ook in het restaurant en de twee meetingruimtes die kijken uit op de reien. 
Na het bezoek aan de brouwerij werden we opgepikt door minibusjes die iedereen binnen de afgesproken timing terug naar het station brachten.

Dank aan Meeting in Brugge voor het interessante programma en professionele organisatie. Bij hen kan u terecht voor snel en gratis professioneel advies indien u volgende zaken wil organiseren in Brugge: congressen, seminaries, vergaderingen, incentives, productvoorstellingen en opleidingen. Binnen de 24 uur beschikbaarheid & prijzen in één overzicht: vergaderzalen, hotels, congrescentra, traiteurs, restaurants, evenementenkantoren, audiovisuele experten, andere congresdiensten en attracties.

Hou ook de newsletter van RendEvenement in de gaten want binnenkort publiceren wij het videoverslag over de Live Tour Brugge.

MEETING IN BRUGGE

MEETING IN BRUGGE

+3250444666
+3250444665