naar top
Menu
Logo Print

BELEEF UW EVENT IN BELGIUM PIER, 365 M OP ZEE

Uw businessbijeenkomst onder of boven de zeespiegel

Blankenberge doet de laatste jaren heel wat om bedrijven in de beste omstandigheden te ontvangen. Ook Belgium Pier in Blankenberge is gevolgd en werd uitgerust met alle faciliteiten. Zakelijke bijeenkomsten, al dan niet gecombineerd met een incentive of teambuilding, vinden er plaats op volle zee. Er is een auditorium, een polyvalente zaal en er zijn andere ruimtes en terrassen ter beschikking voor kleine en grote gezelschappen.

belgium pier

MAG HET IETS ANDERS ZIJN?

Plug-and-play

Belgium Pier was vroeger alleen gekend door particulieren. Ondertussen hebben zowel binnen- als buitenlandse bedrijven de weg gevonden naar deze unieke venue in Blankenberge. Belgium Pier werd omgebouwd tot een heus meetingcentrum met alle audiovisuele faciliteiten erop en eraan. 'Plug-and-play' en uw presentatie is vertrokken. Bedrijven die niet gewoon 'een zaal' zoeken maar eerder een inspirerende omgeving wensen, komen hier vergaderen, lanceren hier hun nieuw product of vieren een jubileum met het personeel.

Business-to-pleasure en meetcentives

In Belgium Pier houdt u het ofwel strikt zakelijk, of u koppelt er wat fun aan. U verrast uw team bijvoorbeeld met een uitje voor een diner op zee, al dan niet bij zonsondergang. Wilt u een vergadering in de voormiddag en een gezonde teambuildingactiviteit na de lunch, ook goed natuurlijk. U beslist en wij doen een aantal suggesties. Maar als u liever uit een lijstje van all-inarrangementen kiest voor het gemak, dan kan dat ook. Belgium Pier beschikt over 100 gratis parkeerplaatsen op de zeedijk ter hoogte van de pier. Daarnaast kan optioneel een shuttleservice voorzien worden om uw gasten naar de ingang te brengen.

 

PANORAMISCH ZEEZICHTbelgium pier

Van onder de zeespiegel …

Het auditorium, vijf meter onder de zeespiegel, heeft tachtig cinemazetels. Toch een unieke ervaring, vergaderen 'ondergedompeld' in het zeewater. De multifunctionele, majestueuze Brighton Main Room biedt plaats voor 350 personen (in theaterstijl) tot vierhonderd (receptie of walking dinner). Deze ruimte wordt gecombineerd met de Southport Sunset Lounge. Daar vindt u cosy corners en hoge tafels.

… tot op de tweede 'verdieping'

Een 'verdieping' hoger ligt de ruimte 'Halifax', met een zicht van 360° en volledig omgeven door een balkon. Santa Monica 360° is het buitenterras met een adembenemend uitzicht op de Noordzee. Deze ruimtes zijn ideaal om uw genodigden te ontvangen met een kop koffie of voor een onvergetelijke receptie.

 

CATERING TOT IN DE PUNTJES

Uw businessevent, met of zonder diner. Voor alle vormen van recepties, lunches, buffetten of diners heeft Belgium Pier de deskundigheid in huis en beschikt het over een uitgebreide foodbibliotheek. Niet overtuigd? Schrijf u per mail in voor een van de vier proeverijavonden die driemaandelijks op vrijdag plaatsvinden.

BELGIUM PIER

BELGIUM PIER

ZEEDIJK 261
8370 BLANKENBERGE
+3250433750
+3250433759