naar top
Menu
Logo Print

Ontdek 10 zwitserse partners op 24 oktober

Met keynote presentatie van Paul Van Den Bosch
magazine

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau met basis in Brussel, organiseert in oktober e.k. hun traditionele workshop en nodigt u nu reeds uit de datum van 24 oktober 2018 om 18u00 in uw agenda te noteren.
Organisatoren van meetings en incentives in professionele incentive en event agentschappen, worden uitgenodigd de vele mogelijkheden voor meetings en evenementen in Zwitserland te komen ontdekken.

Het thema dit jaar is: Act like a Coach voor uitmuntendheid in uw prestaties. Dank zij de gevarieerde landschappen, het aangename klimaat biedt Zwitserland zeer zeker een grote keuze aan infrastructuren voor seminaries of conferenties, maar daarnaast is er ook een waaier aan mogelijkheden voor groepsactiviteiten in verschillende disciplines die sportief kunnen zijn, of ook nog domeinen zoals gezondheid, coaching of motivatie en dit in de mooiste venues en met uitmuntende service.

Het evenement vindt plaats op 24 oktober in Hof ter Musschen te Woluwe. 10 Zwitserse partners zullen er hun uitzonderlijke venues voor vergaderingen en originele en motiverende ideeën voorstellen. Onze key-note speaker, Paul Van Den Bosch, zal ons voorleggen hoe uw teams te trainen en te motiveren om hoge toppen te scheren met hun prestaties.

Paul Van Den Bosch is licentiaat in lichamelijke opvoeding en bewegingsleer. Sinds meer dan 30 jaar werkt hij nauw samen met topatleten die samen 5 Europese titels en 10 wereldtitels in 5 verschillende sport disciplines hebben veroverd. Hij is medeoprichter, samen met Bob Verbeeck, van het agentschap Golazo Sports, gespecialiseerd in sportieve marketing en hij is ook de bezieler van Energy Lab, een trainingscentrum voor sporters. Gedurende zijn presentatie zal Paul een duidelijke link leggen tussen het coachen van sportlui en het coachen van zakenlui. Een nieuwe en erg interessante kijk op coaching en motivatie.

CM_MEETING_EN_CONVENTIONS

CM_MEETING_EN_CONVENTIONS

+3250240404
+3250240445