naar top
Menu
Logo Print

CONTENT FIRST

U zoekt de optimale ROI voor uw communicatie?
magazine

Zet inhoud op de eerste plaats en speel in op wat belangrijk is voor de klanten. Content is echter meer dan het schrijven van een artikel. Ook de integratie van deze native content moet passen binnen het grotere plaatje. PMG ContentLab maakt hier het verschil.

PMG ContentLab is een extra all-in service van Professional Media Group die bedrijven creatieve crossmediale contentoplossingen aanreikt op de toenemende vraag naar branded content. Via sterke dossiers, white papers, video, infographics, testimonials, buyer persona’s … bouwen we geloofwaardige en betrouwbare content op die inspeelt op de vragen van de eindgebruiker. Waarde creëren voor de klanten en prospects is onze prioriteit, kwalitatieve leads aanreiken onze uitdaging. De branding van het bedrijf en de producten volgen daar vanzelfsprekend uit.

PMG ContentLab maakt hiervoor gebruik van de jarenlange, redactionele PMG knowhow en het totale PMG mediaplatform om de native content te verspreiden naar een target audience. 

Het PMG ContentLab staat onder leiding van Dany Abeloos, Concept Developer. Dany heeft door de jaren heen een rijke ervaring opgebouwd inzake gerichte communicatie- en marketingoplossingen binnen brand communication, brand creativity, brand experience en brand loyalty in zowel de BtoB als BtoC.

Professional Media Group (PMG) is de grootste uitgever van vakinformatie in België. Met onze titels bieden wij uitgebreide, crossmediale mogelijkheden om te communiceren van print, online, TV, video, events tot opleidingen. Wij staan via onze titels in nauw contact met de vakprofessionals en bieden onze adverteerders daardoor een relevant communicatieplatform. 

Native content is leading the way for high quality lead generation!
Wenst u meer informatie over wat PMG ContentLab voor u kan doen?
Vraag vrijblijvend een gesprek met Dany Abeloos aan via mail naar daa@pmg.be 
of telefonisch op het nummer 050/24.04.04.